onsdag 4 november 2015

Pink with roses!

Stickers utskickade för recension.

När jag hade målat med Appeal4 Copenhagen Girls häromdagen kom jag på att det nog skulle funka rätt bra med ett av arken med stickers jag fått för recension från Born Pretty Store över detta. 

Sagt och gjort jag plockade fram förpackningen och döm om min förvåning när det på dom här som jag vet är stickers står instruktioner för waterdecals på baksidan. När jag testade varor från BPS sist så var det tvärt om. 

I vilket fall som helst så var dom här väldigt lätta att få upp från plasten och lätta att placera. Den förpackningen jag fick har rosor i rosa och blått med guldkanter. Och så här i efterhand ångrar jag lite att jag tog den blåa på en nagel för dom rosa funkade verkligen jättefint, men jag stör mig nog lite på den blåa. 

Dom här hittar ni här: http://www.bornprettystore.com/sheet-cute-flower-nail-stickers-gold-edge-pattern-floral-stickers-p-20708.html och är ni sugna på att handla från Born Pretty Store så är ni välkomna att använda min rabattkod som ni hittar längre ned. 
Items sent for review.

When I had painted with Appeal4 Copenhagen Girls the other day I realized that it probably would work quite well with one of the sheets with stickers, I received for review from Born Pretty Store over this.

Said and done, I picked up the package and imagine my surprise when I realized that these wich I knew were stickers had instructions for waterdecals on the back. When I tested products from BPS the last time it was the oposit.  Finally, it was the opposite.

In any way they were very easy to get up from the plastic and easy to place. The package I got has roses in pink and blue with gold edges. And in retrospect, I regret a bit that I took the blue rose on one of the nails because the Pink worked really very nice but the blue kind of disturbes me.

You can find these stickers here: http://www.bornprettystore.com/sheet-cute-flower-nail-stickers-gold-edge-pattern-floral-stickers-p-20708.html and if you are eager to shop from Born Pretty Store, you are welcome to use my discount code which you will find under the swatch photos. 

5 kommentarer :

 1. They look really sweet, but I agree on the blue being a bit disturbing, but not terribly much so...

  SvaraRadera
  Svar
  1. No not terrible much, but it would have been nicer with just pink ones.

   Radera
 2. Vad fint det blev, jag tycker även den blåa passade in fint. :-)

  SvaraRadera
 3. That is really pretty, also the blue :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!