torsdag 12 november 2015

Purrfect Pawlish - Sparkle Of Joy

Längtar ni till jul? Jag gör faktiskt det eller kanske ännu mer till 1:a Advent som är min favoritdag på året. Älskar att få sätta fram fina ljusstakar och stjärnor i fönstren och allt blir så mysigt.

För att ni ska få en liten försmak på julen tänker jag idag visa det första av fyra lack från Purrfect Pawlishs julkollektion Holiday 2015.

Det blev Sparkle Of Joy som fick äran att visas först. Maria beskriver det som ett holografiskt lack i silver, men jag tycker det är mer spännande än den beskrivningen.

Jag gillar att silverfärgen är ganska gråtonad och jag gillar verkligen att det nästan är mer prismatiskt i lacket än holo.

Det här täckte nog egentligen på två lager, men jag blev tveksam och la på ett tredje för säkerhets skull. Torktiden var bra och och på bilderna ser ni det med topplack på.

Jag blev riktigt förtjust i det här lacket, det kanske inte är det mest unika där ute på marknaden, men jag tycker att det är ett mycket snyggt silverlack som jag absolut kan tänka mig att ha under jul eller nyårsfirandet.

Den här kollektionen kommer att släppas den 20/11 och man kan läsa mer om Purrfect Pawlish på deras Facebook sida.


Are you longing for Christmas? I actually do that or maybe even more to the 1st Advent Sunday that is my favorite day of the year. I love the cozy feeling you get with all the Christmas lights that you put up. 

For you to get a small taste of Christmas, I intend today to show the first of four polishes from Purrfect Pawlishs Christmas collection Holiday 2015.

It became Sparkle Of Joy who had the honor to appear first. Maria describes it as a holographic polish in silver, but I think it's more exciting than the description.

I like that the silver color is leaning quite a lot towards grey and I really like that it's almost more prismatic in the polish than holo.

This could probably cover in two layers, but I was hesitant and added a third just in case. The drying time was good and in the images you see it with topcoat on.

I'm really exited about this polish it may not be the most unique out there on the market, but I think it is a very neat silver polish that I absolutely can think of wearing for Christmas or New Year celebrations.

This collection will be released on the 20th of November and you can read more about Purrfect Pawlish on their Facebook page.

8 kommentarer :

 1. You captured the scattered holo very well!
  was so pleasantly surprised by this one - I didn't think I would like it, but on the nails I really did LOL
  Maria sure knows how to make those polishes, doesn't she :D

  SvaraRadera
 2. Jag håller med, det är mer spännande än ett vanligt silverholo!

  SvaraRadera
 3. Jättefint lack! Och ja, jag längtar absolut till jul! Och till advent, när när jag ska baka pepparkakor med mamma och bror, och till december, när jag får börja använda min théadventskalender! :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!