tisdag 14 juli 2015

Mentality - Shake

Man skulle kunna tänka sig att Mentality Shake borde vara ett lack som jag fullkomligt älskar och jag trodde nog att jag skulle göra det, men i det här fallet så är det inte så.

Jo, det ser jättefint ut på bilderna, men utan direkt ljus på är det faktiskt ett ganska tråkigt lack och ett som inte alls passar min hudton speciellt bra.

Shake är ett av Neon Holo lacken och visst det finns holo i det, men neon det tycker jag faktiskt inte det är. Nu hade inte just den detaljen stört mig speciellt mycket om jag gillat nyansen på lacket, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag inte gillar. Det känns bara tråkigt helt enkelt. Jag hade nog förväntat mig lite mer sting i det.

Nä, det blev faktiskt platt fall för det här. Däremot är det precis som vanligt med Mentality väldigt bra att applicera. Två lager är lagom för täckning och torktiden är jättebra. Jag har topplack på bilderna.
 One could imagine that Mentality Shake should be a polish that I would absolutely love and I thought that I should, but in this case that didn't happen.

Well, it looks really nice in the pictures, but if you have no direct light on it is actually a rather dull and one that does not really suit my skin tone very well.

Shake is one of the Neon Holo polishes from Mentality and certainly there are holo in it, but the neon not so much. Now that particular detail would not have disturbed me very much if I had liked the hue of the polish, but I can't quite put my finger on what it is I do not like. It just feels boring. I think that I had expected a bit more sting in it.

No, this was just not my polish. However, it is just as other Mentality polishes very good to apply. Two layers are enough for coverage and the drying time is great. I have a topcoat on in the images.

12 kommentarer :

 1. Åh va tråkigt, det ser ju verkligen jättefint ut på bilderna. Det borde finnas fler swatcher på lack i dåligt/obefintligt ljus så man får en uppfattning om hur lacket ser ut alla de där dagarna man inte är på stranden ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte ta en bild i dagsljus, men min kamera fick knäppen och allt blev suddigt :(

   Radera
 2. Well, sometimes that happens - fortunately there always is another person out there who will love it to bits :D

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att du inte gillade det, men på bilden ser det läckert ut...

  SvaraRadera
 4. Det ser superfint ut på bilderna, synd att du inte gillade det. Men så kan det ju vara ibland!

  SvaraRadera
 5. verkligen synd ,som alla andra säger så ser det fint ut på bilderna!!

  SvaraRadera
 6. Tycker det ser ut att vara en fin orange, men kanske inte jättespeciell.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!