fredag 10 juli 2015

Smitten Polish - The First Lobster

Jag tycker vi rundar av arbetsveckan med ett fantastiskt vackert lack ifrån Smitten Polish.

Om jag minns rätt så vann jag det här i en giveaway för ett bra tag sedan och när jag inte kunde välja lack häromkvällen så kom sonen till undsättning genom att plocka upp The First Lobster ur min otestat låda.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara färgen på The First Lobster. I grund och botten är det rött, men helt klart mer åt det korallaktiga hållet. Holoeffekten är riktigt bra och som vanligt så håller Smitten hög kvalité vad det gäller formula och torktid. Två lager som torkar snabbt är vad som krävs. Jag gillar ju dessutom penseln i dessa flaskorna.

På mig har hololack en tendens att chippa rätt fort och det gäller nästa alla märken så även Smitten tyvärr. Är det någon annan som också har det bekymret?

Jag kan bara konstatera att färgen på det här lacket är helt underbar och regnbågarna likaså. Allt som allt så är jag så himla glad att jag har det i min ägo.
 


Why not round off the working week with a stunningly beautiful polish from Smitten Polish.

If I remember correctly, I won this in a giveaway for a good while ago and when I (as usualy) had problem chosing polish the other night my son came to the rescue by picking up The First Lobster from my untested box.

I don't really know how to explain the color of The First Lobster. Basically, it's red, but clearly more to the coral-like way. The holo effect is really good and as usual Smitten Polish has high quality in terms of formulat and drying time. Two layers that dries quickly is what is required. And I really like the brush in these bottles.

On me holo polishes  has a tendency to chip pretty fast and it's the same with almost all brands so even Smitten unfortunately. Is there anyone else who has the same problem?

I can only conclude that the color of this polish is absolutely wonderful and the rainbows as well. All in all, I am so happy that I have it in my possession.

8 kommentarer :

 1. I never bought it because of the coral shade in it, but it sure is beautiful on you!

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte också köra holo idag för att fira in semestern men det blev inget med det. Nu ångrar jag mig. Det här var så fint. Hade jag inte redan haft ett gäng otestade Smitten hade jag klickat hem detta och Date Night (hette det rosa så?). Detta kanske inte ens går att få tag på längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Date Night var namnet på det rosa :) Vet faktiskt inte hur det är med det här lacket, men jag misstänker att det inte finns kvar längre.

   Radera
 3. I love this one even though it's not really my shade. I have kept mine and will keep it, the effect is so pretty.

  SvaraRadera
 4. Så annorlunda nyans och såå snyggt

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!