onsdag 22 juli 2015

The Neverending Story Challenge - Celestial Blitzen's Budgie Smuggler

Idag tänker jag visa mitt bidrag till veckans tema i The Neverending Story Challenge som är Holo eller Rosa. Eller en kombo om man nu känner för det. Det kanske blir mer inlägg i utmaningen under veckan, men jag är lite dålig på planera just nu.

Men i alla fall så sitter jag här och nästan skäms lite över att jag inte använt det här lacket tidigare. Jag hade sucktat efter det Celestial Blitzen's Budgie Smuggler ett tag när Edgy Polish fick in det i lager precis när jag behövde något extra fint att trösta mig själv lite med. Det här var i Februari 2014, men som så ofta med dom där lacken som vill ha allra mest så blev det stående i lådan tills idag. För nu sitter det på mina naglar och ser ljuvligt ut när jag ska åka till en jobbarkompis och fika.

Blitzen's Budgie Smuggler är ett mörkt lila lack med klart röda toner. Jag har sett att en del tycker det är vinrött med lila, men jag hävdar nog att det är lila i botten i alla fall. Lacket har riktigt starka och fina regnbågar, men jag tycker det är riktigt fint även när man har klorna i skuggan.

Jag har tre lager och topplack på bilderna. Antar att det skulle kunna räcka med två lager också, men jag tyckte det blev lite mer djup i lacket med tre. Torktiden var riktigt bra och det var mycket trevligt att måla med.

Det här mina vänner är ett helt fantastiskt lack som jag visar er med lite skam eftersom jag tyvärr inte tror det går att få tag på längre. Så får du syn på det här i någon blogsale eller liknande slå till fort!

Today I will show my contribution to this week's theme in The Neverending Story Challenge which is Holo or pink. Or a combo if you feel like doing that. It might become more posts in the challenge during the week, but I'm so not planning anything right now. 

But anyway, I sit here and almost feel a bit embarrassed over the fact that I have not used this polish before. I had longed for Celestial Blitzen's Budgie Smuggler a while when Edgy Polish had it in stock again just when I needed something extra nice to console myself a little. This was in February 2014, but as so often with those polishes that are your biggest lemmings I have just let it stand unused until today. Because this is on my nails right now and it looks lovely. Perfect manicure for a visit to a workmate after lunch. 

Blitzen's Budgie Smuggler is a dark purple polish with clear red tones. I have seen that some think it is burgundy with purple, but I do think it is purple as a base color. The polish has really strong and fine rainbows, but I think it's really nice even when you have your claws in the shade.

I have three coats and top coats in the pictures. I guess it could be enough with two layers too, but I thought that it got more depth in the polish with three. The drying time was really good and it was very nice to paint with.

This my friends is an absolutely fantastic polish that I show you with a bit of shame because, unfortunately, I dont think you can buy it anymore. So if you find it in a blog sale or similar just buy it!

15 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!