söndag 22 oktober 2017

United In Pink - Dollish Polish A Peachy Princess

Så var då sista dagen kommen av detta årets United In Pink vecka. Jag vill först och främst tacka alla som tagit sig tid att delta och jag hoppas vi ses nästa år igen.

För mig blir det alltid väldigt personligt med den här temaveckan, jag visar nog lite mer eller mycket mer av min personlighet än vad jag brukar här på bloggen. Något som jag faktiskt tycker mycket om att göra och nog borde göra lite mer även i mina vanliga swatchinlägg. Jag hoppas att jag har kunnat dela med mig av mina tankar och med fakta som på något sätt varit till nytta för er som läst. Jag vill gärna veta era tankar om veckan som gått och om det är något särskilt som fastnat av det jag skrivit.

Återigen ett stort TACK!

Vi avslutar denna rosa temavecka med lite bling bling i form av det rosa A Peachy Princess från Dollish Polish vilket passar mycket bra då jag och sonen just nu spenderar en hel del tid med att spela Super Mario och försöker rädda den där Peach hela tiden. Det här lacket är i alla fall en topper och jag har valt att lägga det över svart A-England Camelot. Normalt sett är jag verkligen ingen fan av strängglitter, men i det här lacket funkar det riktigt bra och jag gillar det här lacket och den här manikyren.

And we have now arrived at the final day of this years United In Pink week. First of all, I would like to thank everyone who has taken the time to contribute and I hope to see you again next year.

For me, this week always tend to become very personal, I probably show a lot more or of my personality in the posts than I usually use do on the blog. Something that I actually like and probably should do a little more of even in my usual swatching posts. I hope that I have been able to share my thoughts and facts and that it somehow has benefited you that reads the posts. I would like to know your thoughts about the week that have passed and if there is something particularly that has stuck with you of what I have written.

Again a big THANK YOU!

We finish this pink theme week with a little bling bling in the form of the pink glitter A Peachy Princess from Dollish Polish which suits very well since me and my son are spending a lot of time playing Super Mario and trying to save that Peach all the time. This polish is a glittertopper and I have chosen to put it over the black A-England Camelot. Normally, I'm really not a fan of barglitter, but in this polish it works really well and I like this polish and this manicure.


7 kommentarer :

 1. Tack Helena för ditt engagemang kring United in Pink! Jag tycker det är en jättebra temavecka och du skriver alltid bra och tänkvärda saker i inläggen under veckan. Håller med om det där med personligt, jag gillar när bloggarna jag läser blir personliga och inte bara "gorgeous holo limited edition". Jag tycker också om när man får möjlighet att se saker från nya perspektiv och sånt man kanske inte tänkt på tidigare, och båda dessa kriterium uppfyller ju denna vecka. Ex cancerbaksmälla har jag inte reflekterat över tidigare men måste vara grymt jobbigt att gå igenom.

  SvaraRadera
 2. jag håller med ovanståend talar att det är jättebra med tema vecka och en del kanske få upp ögonen lite och undersöker sig själva lite bättre..det har jag gjort ivarjefall. detta med cancer har jag inte direkt brytt mig så innan, men ju äldre jag blir desto mer medveten blir jag (snart 40)och tycker det är läskigt. Jag har varit med två gånger nu på detta och kommer fortsätta med det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för att du varit med och om vi tillsammans kan få någon att undersöka sig själv eller kanske boka tid för mammografi så är det värt hur mycket som helst.

   Radera
 3. Det blev väldigt snyggt över svart :)

  SvaraRadera
 4. Wow vad fint! Tack för en härlig temavecka :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!