måndag 23 oktober 2017

Depend 7 Day - Christmas Wonderland

Pressutskick

Det var faktiskt ganska skönt att inte måla med rosa när jag skulle byta lack den här gången, men jag har ett par snygga otestade rosa så dom dyker kanske upp när som helst för även om det var skönt att byta färgskala så är jag inte trött på rosa.

Det är måndag igen och jag ska på Partylite möte ikväll med mina fina granne och vän vad som ska få pryda mina naglar då är ännu inte bestämt, men det lär ju dyka upp här för eller senare. Just nu sitter i alla fall ett av förra årets jullack från Depend 7 Day på gaddarna. Det guldiga Christmas Wonderland.

Jag tycker det här är fint, det är snygg nyans av guld och det finns lite prismatiskt glitter i det, men det här tog mig fyra lager för att få täckande. Inget problem med torktiden, men jag tycker nog inte att det ska behövas så mycket och definitivt inte eftersom det enligt graderingen på flaskan säger att det ska vara ett heltäckande lack. Så, mitt omdöme är fint, men faktiskt inte riktigt värt det. Och jag kanske ska tillägga att jag inte tycker att det är 100% täckande nu heller.

Press Sample

It was actually quite nice not to paint with a pink polish when I was redoing my nails this time, but I have a pair of beautiful, untried pinks so they will show up sooner or later, even if it's nice to change color scales, I'm not tired of pink.

It's monday again and I'm going to a Partylite meeting tonight with my awesome neighbor and friend what will be on my nails is not yet decided, but you will get to now sometimes this week I guess. Right now I have one of last year's Christmas polishes from Depend 7 Day on the nails. The golden Christmas Wonderland.

I think this is nice, it's a pretty shade of gold and there's a little prismatic glitter in it, but this one took me four layers to get to cover. No problem with the drying time, but I don't think it should be needed so many and definitely not when, according to the rating on the bottle, it says this should be a well covering polish. So, my review is that this is fine, but not really worth it. And I may add that I don't think it's 100% covering now either.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!