torsdag 5 oktober 2017

CND Vinylux - Berry Boudoir

Pressutskick

När jag häromdagen målade med OPI Suzi & The Arctic Fox blev jag lite lurad på färgen, men det är absolut inte fallet när det kommer till CND Vinylux Berry Boudoir från höstens NightSpell kollektion. Det här är ett mörkt rödlila jellylack som jag faktiskt tycker påminner en del om ett av mina favoritlack som är OPI Honk If You Love OPI.

Färgen på det här är ursnyggt och jag gillar den riktigt mycket, men varför kan jag inte lära mig att måla med jellys? Det blir ju så fantastiskt snyggt glansig yta med dom och ändå kan jag inte få till det riktigt. Detta gjorde att ett lack som jag egentligen tror ska räcka med två eller tre lager istället fick bli fyra i mitt fall. Allt för att få det att se jämnt och fint ut.

Hade jag inte haft lack som är väldigt lika det här så hade jag absolut tyckt att fyra lager hade varit värt mödan för färgen är verkligen en sådan som jag älskar att bära.

Press Sample

When I painted with OPI Suzi & The Arctic Fox the other day  I was a bit puzzled by the color, but it's definitely not the case when it comes to CND Vinylux Berry Boudoir from the autumn's NightSpell collection. This is a dark red-purple jelly that I actually think reminds me of one of my favorite polishes namely OPI Honk If You Love OPI.

The color of this is gorgeous and I like it very much, but why can't I learn to paint with jellys? The finish has such a wonderful glossy surface and yet I can't get it right. This meant that a polish that I really think you could paint with two or maybe three layers in my case had to be four to make it look even.

If I hadn't already had a polish very similar to this, I would definitely have thought that four layers was worth the effort because the color is really one that I love to wear.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!