fredag 13 oktober 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Autumn #2

Jag tyckte att gårdagens Gingerbread Disaster skulle göra sig utmärkt som grund till lite höstmanikyr. Nyligen fick jag hem Über Chic Lovely Leaves 2 och på den hittade jag ett utmärkt mönster som jag har stämplat med Hit The Bottle Be-Cider-Self.

Det här blev enligt mig en riktigt bra manikyr som passar perfekt in på Nail Challenge Collaboratives hösttema.

I thought yesterday's Gingerbread Disaster would be great as a base for a autumn manicure. Recently I got the Über Chic Lovely Leaves 2 plate and on that I found an excellent pattern that I have stamped with Hit The Bottle Be-Cider-Self.

In my opinion, this turned out really good and a manicure that fits perfectly into the Nail Challenge Collaborative Autumn theme.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!