tisdag 31 oktober 2017

Trick or Treat!

Happy Halloween!

Jag avvaktar med mitt firande till på lördag då det här i Sverige är Alla Helgons Dag då kommer jag åka till kyrkogården och tända ljus på mina saknades gravar. Tänker på dom gör jag varje dag, men jag kan ju skänka en extra tanke på lördag.

Som jag skrivit tidigare så tycker jag det är kul att göra Halloween manikyrer så här kommer en till. Basen är Depend O2 536 och mönstren kommer från Über Chic Halloween 2. En ganska så snäll otäck manikyr :)

Happy Halloween!

I await my celebration until Saturday, when we here in Sweden celebrates All Saints Day, I will go to the cemetery and light candles on my loved ones graves. I think of them every day, but I can give an extra thought on Saturday.

As I wrote earlier, I think it's fun to do Halloween manicures, so here come another one. The base is Depend O2 536 and the patterns come from Über Chic Halloween 2. A pretty nice scary manicure :)1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!