torsdag 26 oktober 2017

Depend O2 - 524

pressutskick

Idag ska jag försöka baka lite till makens jobb. Han fyller år imorgon och då kan dom väl få lite gott att äta på. Äppelkaka var beställd, men vi får se vad det blir i slutänden. Baka är något jag gillar att göra, tycker det är avslappnande och något jag faktiskt klarar av med knät som strejkar.

Idag visar jag ännu ett lack från Depend O2 With Love From Cuba kollektionen, men efter det här kommer jag nog hålla mig till höst, vinter och julkollektioner ett tag tror jag. Är faktiskt väldigt sugen på höstfärger nu. Lacket jag valde är nummer 524 ett lack som inte är riktigt orange och inte riktigt korall utan någonstans mitt emellan. Dessutom med ett fint skimmer i. Det är smidigt att jobba med och två lager med topplack över är vad jag har på bilderna.

Det är ju ändå snart Halloween och även om jag predikar varje år här att jag inte tycker om Halloween som företeelse utan förespråkar vår Alla Helgons Dag så kan jag inte låta bli att älska Halloween manikyrer. 524 är egentligen inte riktigt orange nog för en pumpamanikyr, men jag kunde inte låta bli. Det lilla ansiktet kommer från Über Chic Halloween 2 och jag blev väldigt nöjd med enkelheten i den här manikyren.

press sample

Today I will try to do some baking for husband's job. His birthday is tomorrow and I think they all deserves some dessert. Applepie was ordered, but we will see what it will be in the end. Baking is something I enjoy doing I think it's relaxing and something I actually manage to do with my crappy knee.

Today, I will show a polish from Depend O2s With the Love From Cuba collection, but after this I will probably stick with fall, winter and Christmas collections for a while. I'm really all in for autumn colors now. The polish I chose is number 524 one that is not really orange and not really coral, but somewhere in between. Additionally with a nice shimmer in. It's easy to work with and two layers and topcoat over are what you see in the pictures.

Tomorrow's Halloween and although I preach every year here that I don't like Halloween as a phenomenon (in Sweden) but instead want us to celebrate All Saints Day, I can not help loving Halloween manicures. 524 is not really orange enough for a pumpkin manicure, but I could not help myself. The little face comes from Über Chic Halloween 2 and I was very pleased with the simplicity of this manicure.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!