fredag 29 september 2017

Turtle Tootsie Polishes - Hickey From Kenickie

Åh vad jag gillar namnet på det här lacket! Vet inte riktigt varför, men det låter liksom roligt. Idag är det sommarens eller kanske jag ska säga årets sista holofredag hos Sminkan och då måste jag ju givetvis visa något riktigt fint. Alltså fick det bli Turtle Tootsie Polishes Hickey From Kenickie. Det här lacket kommer från en Grease inspirerad kollektion något som jag tror att folk som är väl insatta i den filmen inser när man läser namnet.

Det har en ganska tjockt formula, men inte för tjock. Jag har två lager och topplack på bilderna, men jag tror faktiskt att man skulle kunna komma undan med ett lager också. Torktiden var ok, men inte supersnabb.

Så dags att prata lite om färgen och vad jag tycker om det här lacket. Det här är ett rödlila hololack i en färg som jag fullkomligt älskar! Faktum är att jag köpte några ur Grease kollektionen bara för att jag absolut skulle ha just Hickey From Kenickie. Jag tycker verkligen väldigt mycket om det här så jag anser att det blir en värdig avslutning på holofredagen.

I love the name of this polish! Don't really know why, but it sounds fun. Today, it's this summer or maybe I'm should say this year's last holofredag ​​at Sminkan, and of course I have to show something really nice. I decided on Turtle Tootsie Polishes Hickey From Kenickie. This polish comes from a Grease inspired collection, something that I think people who are familiar with that movie realize when reading the name.

It has a rather thick formula, but not too thick. I have two layers and topcoat on in the pictures, but I actually think that you could get away with one layer. The drying time was ok, but not super fast.

So let's talk about the color and what I think about this polish. This is a purple that goes towards red holo in a color that I totally love! In fact, I bought some from the Grease collection just because I absolutely needed to get Hickey From Kenickie. I really think like this so much, so I think it's a good way to honor this last holofriday.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!