måndag 11 september 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Inspired by a garment #1

Lite knepigt tema denna månaden i Nail Challenge Collaborative. Inspirerat av ett klädesplagg.

Den första manikyren ut är en som jag funderat på att göra en längre tid. Jag fixade till ett riktigt skirt svart lack som jag la som bas och hittade ett spetsmönster från BP-L020 som jag stämplade med Hit The Bottle Black As Night.

Manikyren är inspirerad av många vackra klänningar som har skirt tyg med svart spets över sig, men kanske framför allt en jag såg Kate Middleton bära. Men, jag måste erkänna att jag inte blev så inspirerad av min egen manikyr som jag hoppats på. Helt ok, men inget jag trivdes så värst bra i.

A little tricky theme this month in the Nail Challenge Collaborative. Inspired by a garment.

The first manicure is one that I thought about doing a long time. I made a really sheert black polish that I laid as a base and found a lace pattern from BP-L020 as I stamped with Hit The Bottle Black As Night.

The manicure is inspired by many beautiful dresses that have sheer fabric with black lace over it, but perhaps above all one I saw Kate Middleton wear. But, I have to admit that I was not so inspired by my own manicure as I hoped for. Quite ok, but nothing I really liked wearing.

9 kommentarer :

 1. Oooh, I love this! So pretty.

  SvaraRadera
 2. I love lacy manis with sheer coloring behind it (or nude). I think they are so fun!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I like them too, but more on photos than in reality I think.

   Radera
 3. Jag tycker det blev fint! Har länge funderat på att göra nåt liknande:)

  SvaraRadera
 4. Love this! And I immediately knew what type of garment you were going for when I saw the swatch 😍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Great because then I must have done something right :)

   Radera
 5. Gorgeous mani! I love lace manis!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!