måndag 4 september 2017

Depend O2 - 478, 483 & 487

Pressutskick

Depend O2 Colour POP kom ut sommaren 2016 och jag har tre lack kvar från den här kollektionen så jag tänkte jag kör väl på en trio i det här inlägget.

Vi börjar med 478 som är en duochrom som skiftar mellan brons och rosa. Helt ok skiftningar men inga man hoppar av glädje över. Lite skirt så tre lager behövdes för täckning. Torktiden var helt ok.

Japp, det här är snyggt, men återigen ett lack som lämnade mig utan några starkare känslor. Jag har sett liknande som är bättre är nog helt enkelt förklaringen till det.

Näst ut är 483 som är ett väldigt ljust lila skimmer lack. Det här föll mig i smaken mycket mer än 478:an. Två eller tre lager behövs för täckning. Jag hade nog klarat mig med två på de flesta naglarna, men en var lite strimmig så jag körde på med tre. På bilderna har jag topplack över.

Som sagt det här gillar jag. Snyggt, diskret, men ändå lite bling i.

Sist ut är det eldigt orangea 487 som jag vill påpeka är mer orange i verkligheten än på mina bilder.

Två lager utan problem och topplack på är vad ni ser på bilderna.

Det här gillar jag. Enkelt, färgglatt och härligt!

Press Sample

Depend O2 Colour POP came out in the summer of 2016 and I have three polishes left from this collection so I thought I would show you the trio in the same post.

Let's start with 478 which is a duochrome that changes between bronze and pink. Completely ok shifts, but not something to jump over joy for. A little sheer so three layers were needed for coverage. The drying time was quite ok.

Yep, this is nice, but again a polish that left me without any stronger feelings. I have seen similar that are better is the simple explanation for it.

Next out is 483 which is a very light purple shimmer. This is more in my taste  than 478. Two or three layers are needed for coverage. I probably would have left it at two on most of the nails, but one was a bit streaky so I went for three. In the pictures I have topcoat over.

As I said I like it. Nice, discreet, but still with a little bling in.

Lastly, it's the fiery orange 487 that I want to point out is more orange in reality than on my pictures.

Two layers without problems and topcoat on is what you see in the pictures.

I like this. Simple, colorful and beautiful!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!