tisdag 19 september 2017

Cuccio - Moscow Red Square

Idag visar jag ett för mig nytt märke. Alltid kul med nya bekantskaper tycker jag. Märket är Cuccio och den här färgen som jag visar idag heter Moscow Red Square.

Just nu har jag ett stort sug efter röda lack, vet inte varför, men jag tycker det är så grymt snyggt och alltid en klassisk hållbar look. Inte för att jag brukar bry mig speciellt mycket om det är klassiskt eller inte... Men röda naglar får mig alltid att känna mig fin.

Moscow Red Square har en lite klurig formula tyckte jag. Först kändes den lite tunn, men täckte ändå bra och två lager räcker. Inte skirt, nej, men lite tunn på något sätt. Dock väldigt bra att jobba med. Inga tendenser att rinna ner i nagelband eller något sådant. På bilderna har jag topplack också.

Tomteröd eller kanske något mörkare förresten. På Cuccios hemsida benämns det som metallic och det kanske man kan säga, men med dragning åt skimmer. I vilket fall som helst så är det en mycket snygg röd nyans. Jag tycker mycket om det här måste jag säga.

Today I will show you a brand that is new to me. I think it's fun with new acquaintances. The brand is Cuccio and the color that I show today is called Moscow Red Square.

I have no idea why, but right now I have a big suction for red polishes. I think red always looks awesome and has a classically sustainable look. Not because I usually care if it's classical or not ... But red nails always make me feel good.

Moscow Red Square has a little clever formula I thought. At first it felt a bit thin, but still covered well and two layers were enough. Not sheer, no, but thin in some way. However, very good to work with. No tendencies to pool down into the cuticles or anything like that. In the pictures I have topcoat on as well.

Santa red or maybe a tiny bit darker. On Cuccio's website it is called metallic and maybe you can say that, but I might as well would have called it a shimmer. In any case, it is a very nice red shade. I definitly like this a lot. 






2 kommentarer :

  1. Riktigt fint - klassiskt rött får mig att känna mig elegant och fin så jag håller med. Har några Cuccio själv, tycker det är bra lack. De fanns på Åhléns City i Sthockholm ett tag men försvann sedan. Lite synd, gillar märket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hittade en webbsida där man kunde köpa. Annars är det nog på salonger tror jag.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!