onsdag 6 september 2017

Summary of Depend O2 Rough Glitter collection

Pressutskick

Har ni tröttnat på en massa kollektionssammanställningar? Jag lovar att det inte blir mer denna veckan i alla fall. (tror jag..) men för mig känns det rätt skönt att göra de här inläggen för att verkligen avsluta en kollektion på ett bra sätt.

Och Rough Glitter är verkligen en kollektion värd att få lite mer uppmärksamhet. Snälla Depend gör mer sådana här kollektioner! Alla lacken var alltså texturlack och det var just den här samlingen lack som gjorde att jag ändrade inställning till finishen.

Så låt oss ta en liten titt på hur de såg ut. Tyvärr så fick inte 5034 Frosty Star en egen manikyr.
Min favorit överst som vanligt.

Press Sample

Are you tired of summarys of Depend collections? I promise that there will not be more this week anyway. (I think ..) but it feels good to do these posts to really finish a collection of in a good way.

And Rough Glitter is really a collection worth a little more attention. Please Depend do more collections like this! All the polishes were textured and it was this collection  that made me change my attitude to the finish.

So let's take a look at how they looked. Unfortunaly 5034 Frosty Star didn't get a manicure of it's own. 
My favorite on top as usual.

5031 Secret Santa

5032 Make a Wish

5033 Elf Kisses

5030 Mr Snowman & 5034 Frosty Star
 

5035 Reindeer Dash

1 kommentar :

  1. Jag skaffade bara två av de här lacken, och det är de två du har i topp. Jag har också jättesvårt för texturlack, men de här var så fina att jag nästan ändrade åsikt. Klarar av knotternaglar nu, men föredrar släta.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!