onsdag 6 september 2017

Ms.Sparkle - Mas Que Nada

Då var det återigen dags för grön onsdag hos Karin på Vacker & Underbar och jag visar ett lack från ett för mig nytt märke. Det händer ju faktiskt inte så värst ofta nu längre så därför är det extra kul.

Ms. Sparkle är ett holländskt Indiemärke extra kul med ett europeiskt märke måste jag säga och det första lacket jag har provat heter Mas Que Nada. Ett knallgrönt skimmer med rosa/orange skiftande flakies i.

Det här var riktigt bra att jobba med. Täcker på två lager som torkar fort och faktiskt lite matt. Jag ville dock att skimret skulle synas ordentligt så jag la på topplack. Jag gillade verkligen penseln, rundad och lite bred. Helt perfekt.

Det här är ett kul lack. Ett sånt där som man behöver en dag som denna när livet faktiskt känns lite tungt. Jag gillar det verkligen. Härliga färger ihop och ett lack som i alla fall gör mig glad.

It's time for Green Wednesday at Vacker & Underbar again and I'm showing a polish from a brand new to me. That doesn't happen that often anymore which makes it even more fun. 

Ms. Sparkle is a Dutch Indie brand and I have to say that I think it's  extra fun with a European brand. The first polish that I've tried is called Mas Que Nada. A bright green shimmer with pink / orange flakies in.

This was really good to work with. It covers in two layers that dry fast and actually a little matte. However, I wanted the shimmer to stand out so I have topcoat over.  I really liked the brush, rounded and a bit wide. Absolutely perfect.

This is a fun coat. Something very needed on a day like this when life actually feels a bit heavy. I really like it. Lovely colors together and a polish that makes me happy.


10 kommentarer :

 1. Men så kul, jag visste inte att Ms Sparkle var holländskt! Jag som är lite sugen på att testa europeiska indielack! Jag har inte testat Ms Sparkle tidigare, men sett en del fina bilder (bl a dina - lacket är jätteläckert), så jag ska nog testa några nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt bra grejer, helt klart värt att testa.

   Radera
 2. Love a crelly with pretty flakies! This is a beautiful polish and I bet it looks amazing with matte top coat too! <3 Lovely swatch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think it would be pretty awesome matte as well.

   Radera
 3. I love Ms. Sparkle!!!

  SvaraRadera
 4. What a fresh and gorgeous green ! I am in love withe fresh green with flakes.

  SvaraRadera
 5. Greens aren't usually my thing but this is really pretty!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!