fredag 15 september 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Inspired by a garment #2

Jag skrev ju att jag inte ville ta av Depend O2 534 från naglarna så jag letade istället efter mönster som skulle kunna passa in på månadens tema i Nail Challenge Collaborative och hittade en söt klänning med hjärtan som jag först tyckte såg lite rosa ut, men som jag nu i efterhand insett egentligen är vita, men man är ju fri att tolka lite som man vill. Klänningen jag inspirerades av hittar ni här.

I alla fall så kombinerar jag dagens NCC tema med Sminkans Holofredag eftersom jag valde att stämpla mina fina hjärtan med det holografiska Hit The Bottle Under The Strobeberry light, som är ett rosa holo gjort för stämpling. Mönstret kommer från BP- L013.

Jag tycker det här blev riktigt gulligt och att kombinera rött med rosa är kanske inte det vanligaste men här funkar det bra tycker jag.

I wrote that I didn't want to take off Depend O2 534 from my nails so I went looking for a pattern that could fit into this month's theme in the Nail Challenge Collaborative and found a cute dress with hearts that I first thought looked a little pink, but now have realized is white, but I felt free to interpret it my way. If you want to take a look at the dress I was inspired by you can click here.

In any case, I combine our NCC theme with Sminkans Holofriday since I chose to stamp my beautiful hearts with the holographic Hit The Bottle Under The Strobeberry light, a pink holo made for stamping. The pattern comes from BP-L013

I think this turned out really cute and combining red with pink may not be the most common thing, but I think it worked out great here. 13 kommentarer :

 1. Jag är helt klart Team rosa och rött passar visst det ihop, så det här tyckte jag var superfint!

  SvaraRadera
 2. I'm in love with all things hearts, so I adore your sparkly heart mani. Now I need to go and check out the dress that inspired it!

  SvaraRadera
 3. I'm really impressed with the little hearts that you created with this one!

  SvaraRadera
 4. I love the monochromatic look of this - 2 shade and different finishes. LOVE!

  SvaraRadera
 5. Så sött men de holografiska hjärtana! Länge sen jag stämplade ton i ton. Eller ja, jag har inte stämplat mycket alls på sistone men nu är jag på g igen tror jag, har en stampicure just nu och detta var inspirerande, gör ev nåt likande i nästa vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också lite periodare när det kommer till stämpling, men just nu är jag inne i en period när det är kul och inspirerande.

   Radera
 6. Red and pink look awesome toghter. Cute mani.

  SvaraRadera
 7. Rosa och rött fungerar absolut tillsammans! Jättefin manikyr och den vampiga basen gör att det inte blir för gulligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom gör ju det har jag börjat inse mer och mer.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!