fredag 8 september 2017

Jade - Magia

Fredag och mitt knä ser ut som en fotboll!

Nåja, det är holofredag hos Sminkan och jag tog och plockade fram ännu ett lack ur gömmorna som är värt lite extra kärlek. Jade Magia är ett av de första svarta holot jag köpte, fortfarande en favorit även om jag nu hittat de som är mer svarta än det här.

Underbart att jobba med och täcker på två lager. Dock tyckte jag att det var lite segare i torktiden än vad jag mindes att det skulle vara. Kan ju bero på att jag inte haft det på mig på ett par år eller så... På bilderna har jag topplack över.

Jade är och förblir ett favoritmärke när det gäller holos, tyvärr har jag inte alla och kommer förmodligen inte att få tag på dom heller, men jag håller hårt i de jag har. Nej, Magia är inte kolsvart, men det är helt ljuvliga regnbågar och jag är så glad att jag har det här lacket.

Friday and my knee looks like a football!

Well, it's holofriday at Sminkans and I decided to picke up a polish that has been standing way too long in the drawer since I used it the last time. Jade Magia is one of the first black holos I bought, still a favorite even though I since then have found those who are more black than this one.

Great to work with and covers in two layers. However, I thought it was a little bit slow in the drying time than I remembered it to be. Maybe it's because I haven't used it for a couple of years or so ... In the pictures I have topcoat over.

Jade is and remains a favorite brand when it comes to holos, unfortunately I don't have all and will probably not get them either, but I'm holding on hard to those I have. No, Magia is not really as black as it could get, but it's really lovely rainbows and I'm so glad I have this polish.

3 kommentarer :

  1. Det är ett superläckert lack verkligen! Jag tycker också väldigt mkt om mina Jade, synd att de inte tillverkas längre...

    SvaraRadera
  2. Det här är ett av mina favoritholosar! Jag lyckades köpa dubletter av en massa Jadeholos för ett tag sedan, bland annat det här, och blev väldigt glad för det, eftersom jag också verkligen gillar Jades hololack. :-)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!