onsdag 3 december 2014

Zoya - Teigen

Jag har faktiskt köpt ett jullack nu. Försöker verkligen hålla ner lackhandlandet och det går förvånansvärt bra faktiskt, men Nose So Bright från Smitten var svår att avstå ifrån så det väntas hem.

I alla fall så visar jag sista lacket ur Zoya Ignite kollektionen idag. Det heter Teigen och är ett lack som jag har lite svårt att beskriva färgen på faktiskt. När jag målade första lagret såg det ganska magenta färgat ut, men slutresultatet är nog mer ett mörkrött med rosa toner och massa underbart skimmer i sig.

Jag la på tre lager eftersom jag kände att det behövdes. Torktiden var mycket bra och över det hela har jag Digital Flash.

Efter första lagret kände jag mig tveksam, inte var jag sugen på att ha ett magenta lack på klorna inte, men så fel jag hade för slutresultatet är ju fantastiskt vackert.


I've actually bought a polish from a Christmas collection now. I'm trying to keep the polish shopping down a bit and it works surprisingly good actually, but Nose So Bright from Smitten was difficult to ignore so it's on it's way to my house.

Anyway, today I show the last polish from the Zoya Ignite collection. It's called Teigen and is a polish that I have a little hard to describe the color of actually. When I painted the first coat it looked pretty much like magenta, but the end result is probably more of a dark red with pink tones and wonderful gold/copper shimmer in it.

I put on three coats because I felt it was needed. The drying time was very good and above it all, I have Digital Flash.

After the first layer I felt hesitant, I was not eager to have a magenta polish on my nails right now, but I was wrong for the end result is fantastic beautifully.

5 kommentarer :

 1. Det är ju bara såååå otroligt vackert! Älskar det vackra skimret i det, som verkligen är pricken över i:et. :-)

  SvaraRadera
 2. Amo gli smalti Zoya, li trovo straordinari :)

  SvaraRadera
 3. Så vackert, alltså Zoya har ju makalöst snygga lack

  SvaraRadera
 4. OMG!!! This is a very pretty one indeed! This is so perfect for this season. Love it!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!