söndag 28 december 2014

Nail Art Sunday - Another Christmas Tree!

Är ni trötta på julmanikyrer vid det här laget? Faktiskt så är inte jag det och den här som jag tänker visa idag är inte så klassiskt julaktigt kanske.

Det är ju Nail Art Sunday och det är ett par veckor sedan som jag var med så jag tyckte det var på tiden.

Ganska långt innan jul så köpte jag lite water decals med julmotiv som det var hög tid att använda sig av nu kände jag. Just dom här kommer från Born Pretty Store.

I mitt huvud så såg jag en manikyr med China Glaze Blue Bells Ring som huvudlack och en accentnagel med den här blåa julgranen som skulle vara över ett silverlack. Jag valde A-England Excalibur till det.

Själva dekalen syns inte supermycket, men jag tycker nog ändå att det blev en ganska trevlig manikyr. Mycket för att Blue Bells Ring är ett helt underbart blått lack.

Are you tired of Christmas manicures yet? Actually, I'm not but this one that I will show today is not so classic Christmas maybe.

It's Nail Art Sunday and there is a couple of weeks ago that I participated so I thought it was about time.

Fairly long before Christmas I bought some water decals with Christmas themes and I think it was high time to make use of them now. These once are from Born Pretty Store.

In my head, I saw a manicure with China Glaze Blue Bells Ring as the main polish and an accent nail with this blue Christmas tree that would be over a silver polish. I chose A-England Excalibur for that.

The actual decal is not super visible, but I think nevertheless that it was a pretty nice manicure. Much to Blue Bells Ring that is an absolutely wonderful blue polish.

12 kommentarer :

 1. This is such a pretty manicure! I love how you've used non-traditional colors. :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt härlig! Håller med om att det är kul att färgerna inte är de klassiska :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland får man ju utveckla sig lite även om mitt hem inte vittnar om något sådant vid juletid ;)

   Radera
 3. That looks really cool, I like the classiness of it! :)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag fattade dock inte att det var en dekal, trodde det var Blue Bells Ring som du skrapat fram under Excalibur:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det var ju en rätt bra idé, kanske borde testa något sånt.

   Radera
 5. Inte är man trött på julmanikyrer än! Julen är ju så kort så man får ta de möjligheter som bjuds att få lite extra julkänsla ;)
  Har inte testat Blue Bells Ring på egen hand (bara stämplat med den) för jag trodde den skulle bli randig men den ser ju kalasfin ut!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!