lördag 20 december 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Revlon Tantalize

Bara ett par dagar kvar till julafton och jag tänker städa och pynta nu i helgen, men granen kläs inte förrän dagen innan julafton.

Idag är det Revlon Tantalize som ni har valt ut åt mig. Ett guldgrönt glasfleck lack. Det gnistrar väldigt vackert om det här lacket och jag tycker det ser riktigt fint ut på mina korta naglar.

Däremot var det ganska segt i torktiden och kanske något skirt också. Jag har tre lager på och det behövdes.  Nåja, lite seg torktid är ju inte några större problem med ett bra snabbtorkande överlack. På mina bilder är det dock utan överlack.

Det såg något mörkare ut i flaskan tyckte jag, men jag gillar det här. Lagom mycket guldigt för mig.

Glöm nu inte att rösta fram nästa lack åt mig. Kan dock inte lova att det blir ett inlägg nästa lördag då jag tänkte ägna mig åt familjen då även äldste sonen kommer vara hemma över julen.
Only a few days left until Christmas Eve and I intend to clean and decorate the house this weekend, but the Christmas tree will not be decorated until the day before Christmas Eve.

Today I show you Revlon Tantalize that you have chosen for me. A gold green glass fleck polish. A polish that it sparkles very beautiful from and I think it looks really good on my short nails.

However, it was pretty long drying time and maybe a bit sheer as well. I have three layers on and it was needed. Well, a bit slow drying time is not any major problems with a good fast drying top coat. In my pictures, it is without top coat though.

It looked slightly darker in the bottle, I thought, but I like it. Just the right amount of gold for me.

Don't forget to vote for the next polish I will show in Reader's Choice. Can not promise that there will be a post next Saturday because I intend to spend as much time as I can with my family over Christmas. Our eldest son will join us as well.

6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!