tisdag 9 december 2014

Winter Nail Art Challenge - Christmas CandiesIdag är temat julgodis och jag har gjort en väldigt traditionell julgodis manikyr. Fast jag kan inte precis påstå att polkagrisar är så traditionellt när det gäller svenskt julgodis. Men jag gjorde ischocklad naglar förra året och det fick räcka.

Basen är Zoya Purity jag använde mig av Nail Vinyls och så Powder Perfect With My High Heels on för att lägga till det röda. En lite fastare röd hade nog inte skadat för det blev lite rinnigt, men helt ok ändå tycker jag.

Vad är ert favoritgodis till jul?Today the theme is Christmas Candies and I have made a very traditional Christmas candie manicure. Though I can not exactly say that candy canes are very traditional when it comes to Swedish Christmas candies though. But I did ischocklad nails last year and I think one time is enough.

The base is Zoya Purity I used Nail Vinyls and Powder Perfect With My High Heels on to add the red. A little firmer red would probably been better because this had a tendensy to run a bit after I've taken the Nail Vinyls off. Well is still think this turned out quite ok.

What is your favorite candy for Christmas?

9 kommentarer :

 1. Mmmmm... julgodis.... *dreglar* Jag vet inte om jag har något direkt julgodis jag gillar, knäck känns mest besvärligt och ischoklad tycker jag är störtäckligt. I år kommer jag göra trillingnötter, Bountybollar och cookie dough truffles. Det får räcka så.
  Och polkagrisar är gott när som helst på året. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ischocklad är inge vidare faktiskt. Fast knäck är gott.

   Radera
 2. Fina naglar! Jag är ju för choklad hela året runt annars, eller hemmagjort julgodis förstås. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu äter ju inte jag godis längre, men innan dess var jag en riktigt chokladtoking.

   Radera
 3. Polkagris käppar :) så fint

  SvaraRadera
 4. Is Powder Perfect With My High Heels a jelly polish, perhaps? By the way, I like your mani.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I would say that it's more like a crelly than a jelly.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!