fredag 12 december 2014

Holofredag - Smitten Polish Enchanted Forest

Härliga fredag! Jag började arbetsveckan med ett holo från Smitten Polish och avslutar arbetsveckan på samma sätt.

Idag är det Enchanted Forest som sitter på naglarna ett underbart grön lack med stark holo. Kanske något för ljust för att få kallas skogsgrönt, men en väldigt fin färg. Lite skirt kanske, men tre lager funkar utmärkt och torktiden var suverän.

Självklart så gillar jag det här riktigt mycket. Jag vet att jag brukar säga att lila är min favoritfärg på lack, men jag tror det är lite fel faktiskt för om man kollar i samlingen skulle jag nog tro att man hittar mer gröna än lila lack.Friday again! I started this working week with a holo from Smitten Polish and I will finish the work week in the same way.

Today I have Enchanted Forest for you a wonderful green polish with strong holo. Maybe a bit too bright to be called forest green, but a very nice color. A little sheer perhaps, but three layers works perfectly and the drying time was great.

Obviously, I like this a lot. I know I usually say that purple is my favorite color on polishes, but I think it's a bit wrong actually because if you look at my collection, I would probably think that you will find more green than purple polishes.


10 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!