måndag 29 december 2014

My top polishes 2014 part 1

Vare sig man vill det eller inte så börjar det här året lida mot sitt slut och jag vill precis som föregående år bjuda på min topplista.

Jag har inte bara lack som är från 2014 i min lista utan jag har valt utifrån de inlägg jag publicerat under året. Faktum är att det hade blivit en ganska liten samling att göra urvalet ifrån om jag bara valt från lack som är utgivna i år. Av alla inlägg jag publicerat är nämligen inte mer än 44 av dom med lack från i år.

Precis som föregående år har jag valt att dela in min lista i två olika inlägg och i olika färg och finish kategorier.

Så mina vänner här följer nu mina favoriter år 2014.

Whether we want it or not this year is close to it's end and I would like to, just like previous years, show you my top list.

In the list there is not only polishes that was released 2014 instead I have choosen from the polishes that I have published posts about during the year. In fact, it had become a rather small amount of polishes to choose from if I had choosen only from polishes from 2014. Of all the post I published during the year there is actually only 44 that is with polishes released this year. 

Just like last year, I have chosen to divide my list into two different posts and in different color and finish categories.

So my friends this is my favorites from year 2014.Guld/Gold


Mentality Legislate

Silver


Depend 2080 Silver Moon

Blå/Blue


Mentality Brute

Brun/Brown


OPI Warm & Fozzie

Grå/Grey


Powder Perfect The Clave

Grön/Green


Depend 426

Gul/Yellow


Glam Polish Ba-Na-Na!

Lila/Purple


Depend 419

Orange


Pretty Serious My Darlin' Clementine

Rosa/Pink


OPI Girls Love Ponies

Röd/Red


Smitten Polish Nose So Bright

Teal


Zoya Remy

Svart/Black


Rainbow Honey Nyx

Vit/White


Etude House Play #130

Would any of these made it in to your list as well?

8 kommentarer :

  1. Ett helt gäng med snygga lack. De här inläggen är roliga eftersom man påminns om gamla godingar.

    SvaraRadera
  2. Så många fina! Måste skaffa Nose So Bright. :-)

    SvaraRadera
  3. You had so many beautiful polishes as your favorites. :)

    SvaraRadera
  4. Så många skönheter! Kul att se!

    God fortsättning på julen :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!