tisdag 16 december 2014

Winter Nail Art Challenge - Christmas TreesIdag är temat för Winter Nail Art Challenge Julgran och jag har gjort en ganska enkel variant, men en som jag gillar. När jag visade sonen det här så var omdömet rund och charmig gran. Jag tror att det var en positiv beskrivning i all fall bestämmer jag att det var det.

Det jag har använt mig av är en bas av Zoya Blaze, granarna är gjorda av Barielle Date Night och sen har jag använt mig av nitar från Born Pretty Store som jag fått för att recensera och sen avslutas det hela med topplack.

Jag tycker att dom små guldnitarna blev alldeles perfekta små julgranskulor och är ni sugna på köpa dom så hittar man dom här: http://www.bornprettystore.com/100pcsset-gold-silver-round-ball-flat-nail-studs-charming-nail-decoration-p-16680.html

Jag ser fram emot att se andras Julgranar.
Today the theme of Winter Nail Art Challenge is Christmas Tree and I have done quite a simple variant, but one that I like. When I showed this to my son his comment was that it looked round and charming. I think it was a positive description in any case I decide that it was.

What I am using is  Zoya Blaze as the base, the fir trees are made of Barielle Date Night and then I used rivets from Born Pretty Store that I received for review and then finish it all with a topcoat.

I think the small gold studs became perfect little baubles and if you are eager to buy them you can find them here: http://www.bornprettystore.com/100pcsset-gold-silver-round-ball-flat-nail-studs-charming-nail-decoration-p-16680.html

I'm looking forward to see what kind of trees others have made. 6 kommentarer :

 1. Var gärna med i dagens tävling, avslutas 23:59 ikväll
  Du hittar den här
  http://lifeofjohanna.se/2014/december/lucka-16.html#comment

  SvaraRadera
 2. I really like the colors and how you used studs for baubles! Very well done!

  SvaraRadera
 3. Those studs are perfect Christmas trees ornaments! What a cool idea!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!