torsdag 18 december 2014

Winter Nail Art Challenge - Christmas Song/Carol/MovieTiden går så vansinnigt fort tycker jag och idag är det dags för Winter Nail Art Challenge igen. Temat för dagen är brett, men kan välja att ta inspiration från en julsång eller julfilm och själv valde jag något som i och för sig är ganska enkelt, men ändå blev väldigt juligt och fint tycker jag. 

Jag funderade ganska länge på vad jag skulle inspireras av, men kom fram till att en av mina absoluta favoritjulsånger är den som kort och gott heter The Christmas Song (Merry Christmas To You) med Nat King Cole. Faktum är att äldre julmusik är bäst. I alla fall enligt mig. 

Det jag gjort är att jag fixade till det underbara Kiko 846 med en Merry Christmas text som jag hittade på en kopia av Konad M12 plattan med hjälp av Mundo De Unas Guldfärg på resterande naglarna gjorde jag en form av omvänd gradient med Rainbow Honey Judgement Bolt som är ett mycket fint guldglitter. 

Allt som allt är jag mycket nöjd med den här manikyren. 


Time goes so insanely fast at least that's what I think and today it's time for Winter Nail Art Challenge again. Today we have three themes to choose from and that is Christmas Song, carol or Christmas movie and myself, I chose something that in itself is quite simple, yet became very much Christmas like I think.

I thought for a while about what I would be inspired by, but came to the conclusion that one of my absolute favorite Christmas songs is the one who simply is called The Christmas Song (Merry Christmas To You) by Nat King Cole. The fact is that older Christmas music is the best. At least according to me.

What I did is that I pimped the wonderful Kiko 846 with a Merry Christmas text that I found on a copy of Konad M12 plate using Mundo De Una's Gold paint and on the remaining nails, I made a form of reverse gradient with Rainbow Honey Judgement Bolt that  is a very fine gold glitter.

All in all I am very satisfied with this manicure.

12 kommentarer :

 1. Fantastiskt fint. Blir lite sugen på att göra något liknande till julafton. Och du, håller med om äldre julmusik. Det finns ingen som gör Rudolph som Dean Martin. :) Det är så mycket mer feeling i låtar från den tiden. Ska nog göra mig en liten jullista på Spotify med gamla godingar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska göra. Tror jag ska leta upp den där listan :)

   Radera
 2. Juligt och snyggt! Det är något särskilt med guld och rött tillsammans.
  Mina favvo-jullåtar är Blue Christmas med Elvis för den är superfin och ingen kan sjunga den lika bra som Elvis samt All I Want for Christmas is You med Mariah Carey kanske just för att många andra kan framföra den precis lika bra. Gåshud av tjejen i Love Actually!

  SvaraRadera
  Svar
  1. All I Want For Christmas med Mariah Carey är en av mina favoriter också!

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, det gnistrar alldeles härligt om det här.

   Radera
 4. Svar
  1. Tack så mycket! Jag blev själv riktigt förtjust i det här.

   Radera
 5. Så otroligt vackert.. älskar hur du har glittret på nedre sidan istället för på övre.. ser ut som guld regn :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fint när man gör det från det hållet istället.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!