tisdag 30 december 2014

Winter Nail Art Challenge - New Years Eve


Året lider mot sitt slut det är dagen före Nyårsafton och sista dagen på vår Winter Nail Art Challenge. Jag har tyckt det varit riktigt kul att vara värd för den här utmaningen och funderar på om jag skulle knåpa ihop något nytt för Februari möjligen.

Ämnet för dagen är New Years Eve och jag är fullt medveten om att det finns en ganska stark rörelse i det här landet som vill förbjuda smällare för att allt för många husdjur mår fruktansvärt dåligt och det har jag full förståelse för, men ändå så är det så att för mig när jag skulle fundera ut en manikyr så var det just fyrverkerier som dök upp i mitt huvud. För det är ju ändå väldigt vackert tycker jag.

För ganska länge sedan fick jag ett lack från NCLA som heter Red, White & You utskickat för recension och det skulle funka alldeles utmärkt till min nyårsmanikyr. Det består av en jellybas med stjärnor i rött, blått och silver. Jag la en bas av Misa A Sin Worth Commiting och duttade sen dit stjärnorna. För det var så att dom här stjärnorna fick man fiska upp ur flaska och liksom lägga på plats. Lite trist, men det funkar ju.

Jag la också till lite silvriga uppskjutningsränder för att illustrera att det är just ett fyrverkeri.

This year will soon be over. It's the day before New Year's Eve and the last day of our Winter Nail Art Challenge. I thought it was really fun to host this challenge and is thinking of putting another one together maybe in February or so.

The topic of the day is New Years Eve and I am fully aware that there is a fairly strong movement in this country who want to ban firecrackers because of the fact that too many pets are scared to death and frightened from it and that I fully understand, yet for me fireworks was the first thing that came to mind when I should figure out a manicure for this challenge. For it is still very beautiful, I think. Fireworks that is, maybe not my manicure ;)

For quite some time ago I received a polish from NCLA called Red, White & You that was sent out for review and it would work just fine for my New Year's manicure. It consists of a jellybase with stars in red, blue and silver. I deciede to use it over Misa A Sin Worth Commiting and started adding the stars. Unfortunally you can not paint with this polish you have to work a bit to get them from the bottle to the brush and it's more like placing the stars than painting actually. A little sad, but it works after all.

I also added a little silvery launch stripes to illustrate that it is a fireworks display.

11 kommentarer :

  1. Oh, this is a fun and sparkly manicure!

    SvaraRadera
  2. Aw! I like it a lot! I think it looks beatiful! :D

    SvaraRadera
  3. Jättefin nyårsmanikyr! Jag gillar också fyrverkerier, trots allt... De är ju fina!

    Jag är lite ledsen över att jag inte har kunnat vara med på wnac, jag har tittat på andras fina manikyrer, men inte riktigt haft tid och ork för att bidra själv. Jag hoppas att jag ska kunna fixa lite fler nail arts nästa år!

    SvaraRadera
  4. Vilken härligt nyårsmani!

    Gott nytt år!!

    SvaraRadera
  5. Åh wow, helt perfekt nyårsmanikyr ju! Verkligen snyggt!

    SvaraRadera
  6. Härlig manikyr! Gillar touchen av silver för att illustrera fyrverkerierna. däremot mindre imponerad av ncla-lacket, orka fiska stjärnor. ..

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!