onsdag 31 december 2014

My top polishes 2014 part 2

När jag skrev ihop mina favoriter förra året så roade jag mig också med lite statistik över hur min samling förändrats under året. Från 2012 till 2013 hade den ökat med 203 lack eller 16,92 per månad. Statistik nerd som man är så kunde jag ju inte låta bli att kolla hur läget var vid samma tidpunkt detta året. 27/12 förra året bestod min samling av 487 lack. Samma datum ett år senare så har den utökats till 625 stycken. Ökningstakten har gått ner lite för nu ligger den på 11,5 per månad. Det här året har jag faktiskt rensat ganska mycket och sålt en hel del lack vilket jag kommer fortsätta med. Sista delen av året har jag inte heller hittat kollektioner som jag varit så himla sugen på vilket kan tyckas bra för min plånbok i alla fall.

Jag tänkte avsluta det här året med del två av listan över mina favoritlack under 2014. Den här biten är lite knepigare att få ihop då jag ibland kan tycka att det är svårt att skilja mellan olika finishar.

Som ni säkert kommer ihåg från del ett så är det alltså inte bara lack som utgivna i år utan jag har valt från alla lack som jag skrivit inlägg om.

Hoppas ni hittar något som ni gillar. Själv tycker jag faktiskt det är löjligt kul att kolla på alla andras liknande listor.

Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

When I published my list of favorites last year I also amused myself  with some statistics about how my collection changed over the year. From 2012 to 2013 it had risen by 203 bottles of polish or 16.92 per month. Since I'm a big Statistics nerd I couldn't resist to check the situation at the same time this year. 27/12 2013 my collection consisted of 487 bottles of polish. On the same date a year later, it has expanded to 625 bottles. The growth rate slowed down a bit it was actually at 11.5 per month. This year I have actually cleared out quite a lot and sold a lot of  polihses which I will continue to do. The last part of the year, I have not found any collections that I've been really hungry for which may seem good for my wallet anyway.

My last post for this year will be part two of my list over favorite polishes from 2014. This part of the list is a bit trickier for me to do since I sometimes find it hard to seperate different finishes. 

As you probably remember from part one I don't only choose from polishes that was released this year but from all of the polishes that I've written posts about during the year. 

I hope you'll find something you like. I actually love looking at others toplists to find new favorites. 

I wish you all a very HAPPY NEW YEAR!


Kräm/Creme
Powder Perfect With My High Heels On

Duo/Multichrome


Powder Perfect Fog Is Rolling In

Flakie


Essence Special effect topper A Night In Vegas

Foil/Metallic


A-England Excalibur

Glitter Polish


Model City Bobbing For Apples

Jelly Polish


Girly Bits Seriously Sassy

Holographic Polish


Superficially Colorful The Sacred Tsaheylu

Neon Polish


Pipe Dream Polish V.I.P Pass

Glasfleck/Shimmer Polish


Zoya India

13 kommentarer :

 1. Sådana godingar! Nu blev jag lite shoppingsugen igen.

  SvaraRadera
 2. Great choices! :) Happy new year :)

  SvaraRadera
 3. Snygga allihop! Lacken som du säljer, gör du det här på bloggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast via blogsale här och ibland på Tradera. Kommer att lägga ut en del ganska snart.

   Radera
 4. Thank you so very much for including my little polish in your favorites list!! <3 Happy New Year!!!

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Ja och tänkt att man har ett helt nytt år framför sig med nya snyggingar!

   Radera
 6. Alltså glitter med matt topplack är ju sjukt läckert, på tiden att jag testar det snart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är oerhört snyggt och något som jag tror kommer vara 2015 års trend.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!