fredag 15 november 2013

Review OPI Avojuice Violet Orchid & Peony & Poppy

Utskickat som produktprov

För ett tag sedan så frågade OPI Sverige på sin Facebook sida om någon var sugen på att testa säsongens nya Avojuice självklart anmälde jag mitt intresse och hade turen att bli en av dom som fick testa. 

Nu har jag haft dom här hemma ett par veckor och tänkte det var dags för en liten utvärdering. 

Min första tanke var att oj vilka små flaskor, men dom innehåller 30ml var och är faktiskt riktigt dryga. 

Vad jag har läst på Facebook så tycker de flesta bäst om den rosa flaskan där doften heter Peony & Poppy, men det tycker inte jag. Jag gillar Violet Orchid bättre och den största anledningen till det är att jag tycker att den har lite mildare doft än Peony & Poppy. För ärligt talat så kan jag tycka att dom är lite väl parfyrmerade. Jag hade gärna sett en något lite mildare doft på bägge två. 

Däremot så är jag mycket positiv till egenskaperna på dom. Första gången jag använde Avojuice så reagerade jag på att det var en ganska lös konsistens på krämen, men efter att ha använt den ett tag så har jag kommit på att jag gillar formulan. Den går lätt att smörja in i huden och händerna känns mjuka och sköna på en gång.

Jag har testat krämer som håller händerna mjuka längre än dom här, men jag tycker att den här ett mycket bra allternativ. 

Tack OPI för att jag fått testa Avojuice jag kommer absolut att testa flera dofter i framtiden. 
Sent out as a product test

A while ago OPI Sweden asked OPI on their Facebook page if anyone was eager to try the new seasonal Avojuice. I wrote that I was, and was fortunate to be one of those who got to test .

Now I have had them here at home a few weeks and thought it was time for a little review.

My first thought was that the bottle was very small, but they contain 30ml each and is actually quite hefty .

What I have read on Facebook most people seem to like the pink bottle where the scent is called Peony & Poppy, the best but I don't think so. I like Violet Orchid better and the biggest reason for that is that I think it has a bit milder scent than Peony & Poppy. For frankly, I think they have a little to much perfume in them. I would have preferred a little milder scent on both.

However, I am very supportive of the properties on them. The first time I used Avojuice  I reacted to that it was a fairly loose texture of the cream, but after using it for a while, I realized that I like the formula. It's easy to rub into the skin and the hands feel soft and comfortable all at once.

I have tried creams that keeps the hands soft longer that these, but I think this is a great allternativ .

OPI Thanks for allowing me to test Avojuice I will absolutely try other scents as well.

8 kommentarer :

 1. Jag har faktist använt Avojuice som bodylotion. Funkar finfint till det för en torrboll som mig. Föredrog den till och med som den framför som handkräm.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig om att de är för mycket parfymerade. Sedan tycker jag att de är lite för lösa i konsistensen, och att de inte går in i huden så fort som jag önskar. Men det tog ett tag för mig att gilla dem, de är helt ok, men ingen favvis hos mig.

  SvaraRadera
 3. Thanks for sharing this - I hate when my hands are perfumed - so I guess these aren't for me :)

  SvaraRadera
 4. Jag har testat ett par olika avojuice, men de är inget för mig. För tunna i konsistensen, inte tillräckligt mjukgörande och för starka dofter.

  SvaraRadera
 5. Jag har en Coconut Melon tror jag den heter. Doftar för starkt, och jag tycker mest den lägger sig på ytan. Men jag har den på jobbet som en av tre att variera med.

  SvaraRadera
 6. Då är det nog inget för mej, jag har vart lite nyfiken på dom men nu när jag läser vad du skrivit och kommentarerna att dom är ganska starka i doften så är det nog inget jag ska köpa. Är ganska doftkänslig och klarar inte för starka dofter

  SvaraRadera
 7. Jag har testat opis handkrämer, är nöjd och de doftar ju underbart :)

  SvaraRadera
 8. Bra att veta även om jag tor att jag håller mig till mina favoriter.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!