fredag 22 november 2013

Holofredag - Literary Lacquers Laters, Baby

Jag är lite smått kär i det här lacket! Ännu ett födelsedagslack, jag tror ni börjar förstå hur extremt mycket godingar som trillade in under min födelsedagsmånad!

Det här är Literary Lacquers Laters, Baby ett grått lack som enligt reste av min familj ser grönt ut vilket beror på den fantastiska lystern som finns i lacket. Det här är nämligen inte bara holografiskt utan det är fullt med prismatiskt miniglitter som gör att lacket är minst lika fint i skugga. Sen är det också så att det behövs inte mycket ljus för att holot ska komma fram.

Jag gillar grundfärgen, jag gillar glittret och jag älskar holot. Öh, sa jag att jag gillar det här lacket eller?

Tyvärr är det ganska skirt, vilket nästan verkar vara veckans tema, men jag tror faktiskt att jag kunde ha stoppat vid tre lager, men jag var osäker och la på ett fjärde också. Det var i alla fall en mycket trevlig formula på det här. Torktiden var ganska normal, men inte åt det snabbare hållet. Jag har som vanligt ett lager med Poshé över.

Det här mina vänner får ju då även representera Lacky Corner i veckans holofredag hos Skimmerskuggan.


I'm a little bit in love with this polish! Another birthday polish, I think you begin to understand how extremely many goodies that I got during my birthday month!

This is Literary Lacquers Laters, Baby a gray polish that according to  my family looks green. I guess that is because the amazing holo and glitter effect in it. This is not only holographic but it is full of prismatic mini glitter that makes the polish look just as nice in the shade. Then it's also the case that it does not take much light to the holo to appear.

I like the base color, I like the glitter in it and I love the holo. Did I mention that I like this polish?

Unfortunately, it's pretty sheer, which almost seems to be this week's theme, but I actually think I could have stopped at three layers, but I was not sure and did put on a fourth as well. It was certainly a very nice formula on this. The drying time was pretty normal, but not one of the faster ones.  I have, as usual, a layer of Poshe over .

This my friends also gets to be my contribution to this weeks holofriday at Skimmerskuggan.

20 kommentarer :

 1. Wow, verkligen mycket vackert och annorlunda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är superfint. Trivdes som fisken i vattnet med det på naglarna.

   Radera
 2. OMG this is utterly amazing and absolutely gorgeous!!

  SvaraRadera
 3. Förstår att du är förtjust i detta, det ser riktigt fint ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det och att det är så fint även i skuggan förhöjer det tycker jag.

   Radera
 4. Wow så snyggt!! I alla ljus oxå, stort plus :)
  Jag har min månad i vår födelsedagsgrupp o massa skönheter dimper ner, det är en kul grej minsann!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så himla kul det där med födelsedagsgrupper. Och minst lika kul att klura ut vad man ska skicka till andra som att få själv tycker jag.

   Radera
 5. Jag har liiiite svårt för gråa hololack, vill ha mer färg i holos för att jag ska falla. Men det är tur att alla inte tycker lika...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaken är som baken och tur är det. Jag gillar normalt sett mer färg också, men det här, det är bara så fint.

   Radera
 6. Svar
  1. En liten skönhet som jag inte visste fanns innan jag fick flaskan på posten.

   Radera
 7. Oh, this holo is glorious! I really want to try one of Literary Lacquers :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should, this was really good quality and they have so many great colors.

   Radera
 8. Literary Lacquer har så fina hololack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev mycket sugen på att köpa mer därifrån. Fast jag har ju mina fina lilla oranga flaska som jag håller lite på förstås.

   Radera
 9. Vackert lack och vilket kul märke det verkar vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett riktigt bra Indiemärke och jag gillar verkligen namnet.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!