tisdag 19 november 2013

OPI Number One Nemesis

Jaha, då tar vi nästa skira lack då!

OPI Number One Nemesis är ett lack som jag fick med en tidningsprenumeration. Jo, jag är så galen att jag prenumererar på tidningar enbart för att man får med lack.

Färgen på det här är grafitgrått, men jag hittar en hel del brun/guldiga skiftningar i det också. Min första tanke var att det här gillar jag inte. Troligtvis hade den tanken mycket med att göra att det är så skirt. Fyra lager och jag tyckte ändå inte att det var helt ok. På plussidan står att det torkar riktigt fort och har en bra formula.

Och jag vet inte riktigt om jag tycker det är en höjdare på egen hand, men jag fixade till det lite grann och då måste jag säga att jag trivdes mycket bra i det här. Vad jag gjorde får ni se en annan dag.Well, let's take a look at the next sheer polish!

OPI Number One Nemesis is a polish that I got with a magazine subscription. Well, I'm crazy enough to subscribe to a paper if you get a nice polish with it.

The color of this is graphite gray, but I find a lot of brown / golden tints in it too. My first thought was this I don't like this. That probably had to do with the fact that this is very sheer. Four layers and I still thought that it was not ok. On the plus side is that it dries really fast and has a good formula and a very nice brush.

And I don't really know if I think it is a treat on its own, but I tweaked it a little bit and then I have to say I was very happy to wear it. What I did? That is something you'll get to see another day.

14 kommentarer :

 1. Jag tog samma prenumeration, men har faktiskt inte testat något av lacken än... Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om Nemesis.

  SvaraRadera
 2. Meh! Det är ju dösnyggt. Jag har det i otestat-högen och får nog testa det snart. :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar detta, kul att det både finns lite guld och silver i det, fullsnyggt på något vis. Å andra sidan tvekar jag inte på att du gjorde det ännu snyggare med tillägget förstås! ;)

  SvaraRadera
 4. It looks a near dupe with less flecks for Chanel Graphite - very pretty :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar det, men har faktiskt inte visat det på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är helt ok, men är inte överdrivet förtjust.

   Radera
 6. Tog åxå prenum för lackens skull :) Har inte testat detta än men då ska jag nog prova att ha nåt annat lack under så jag inte behöver ha 4a lager. Det var iaf väldigt fin färg, behaglig

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!