måndag 18 november 2013

KB Shimmer - 24 Carrot Bold

Vi börjar väl veckan med lite färg va!

För man kan väl inte annat än säga att KB Shimmer 24 Carrot Bold är färgstark. En fantastisk orange med guldskimmer i. Och ännu ett lack som en av mina vänner i Födelsedagsgruppen skickade till mig.

Jag kom på när jag redan börjat lacka med det här att jag läst att det var skirt och det är det. Jag har tre lager på bilderna och det finns fortfarande lite VNL, så det hade varit smart att lagt ett neutralt eller vitt lack under tror jag. Jag ska göra det nästa gång jag använder det i alla fall.

Formulan var i alla fall riktigt trevlig och torktiden lika så. Över alltihopa har jag som vanligt ett lager av Poshé.

Det här är ju ett riktigt glädjespridar lack, för man kan ju inte låta bli att bli på bra humör av en så uppiggande färg tycker jag.


Let's start this week with some color!

Because you surely can't say anything else than that KB Shimmer 24 Carrot Bold is colorful. A stunning orange with gold shimmer in. And yet another polish that one of my friends in the birthday group sent to me.

When I started to paint with this I remembered that I had read that it was sheer and that is something that I can agree on. I have three layers in the pictures and there are still some VNL, so it would be smart to put a neutral or white lacquer as a base I think. I'll do it next time I use it anyway.

The formula was certainly quite nice and the dry time equally so. And as usual I have a layer of Poshe on top.

This is a wonderful color one that certinaly makes you feel happy when you look at it. At least that is what I think. 

17 kommentarer :

 1. Wooohooo, you are on fire girl - what a bold and gorgeous beauty!

  SvaraRadera
 2. Galet härlig färg och extra snyggt med gulskimret förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guldskimret är verkligen jättefin i det här.

   Radera
 3. Väldigt fint, och skimret gjorde sitt till.

  SvaraRadera
 4. Perfekt en glåmig dag som denna! Nu blev jag på bättre humör :)

  SvaraRadera
 5. Härligt, härligt, härligt!!
  Måste ta o få på något läckert på mina nakennaglar (sen i lördags!!) idag!! FÄRG!

  SvaraRadera
 6. Tror du fick detta av mig! :D
  Kul att det piggar upp, det ser supersnyggt ut på dig!
  Visste du förresten att det torkar matt utan överlack?

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!