söndag 3 november 2013

Nailart Sunday - Black Lace

Jag fortsätter på färgtemat orange/svart denna Nailart Sunday som inte har något speciellt tema. Idag blir det nämligen på med finkläderna igen och fira svärmors 80-års dag. Och ni som följer mig vet att jag har en favorit tunika som är orange som jag gärna har på mig.

Det här blev dock inte riktigt lika bra som jag hade tänkt mig. Jag har OPI A Roll In The Hauge som bas och det är i och för sig ett jättehärligt lack, men jag tror det hade blivit bättre med China Glaze Riveting som har lite mer liv i sig som bas.

Mönstret kommer från Konad M57 bricka och den svarta färgen är Konads svarta specialfärg.

I continue on the color theme of orange / black this Nailart Sunday which has no special theme. Today, it's time to put on the Sunday best clothes again and celebrate my mother in laws 80th birthday. And you who follow me know that I have a favorite tunic that is orange which I like to have on me.

This, however, did not turn out quite as good as I had imagined. I have OPI A Roll In The Hauge as the base and that is a very beautiful polish, but I think it would have been better with China Glaze Riveting who has a bit more life in it as a base.

The pattern is from the Konad M57 plate and the black color is Konad black special color.


18 kommentarer :

 1. Verkligen superfint! Tycker basen är kanon :)

  SvaraRadera
 2. Så fint! Oranget och svart passar så bra ihop!

  SvaraRadera
 3. Tycker det blev skitsnyggt! Underbara färger ihop, svart och orange. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev inte så dumt, men inte riktigt som jag tänkt mig.

   Radera
 4. Gillar att spetsen inte är jämn utan att den ska vara så där lite brokig. Lättade upp hela manikyren på något sätt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag med dig om, blir inte så stelt så.

   Radera
 5. Blev väldigt fint med spetsen på den orange bakgrunden!

  SvaraRadera
 6. Läckert med orange och svart och spets :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar färgkombon, men är fortfarande lite sugen på att testa på ett lite mer skimmeraktigt lack.

   Radera
 7. Riktigt snyggt tillsammans. Riveting som bas hade varit snyggt men tror att det svarta syns mycket bättre på den basen du har valt.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!