fredag 8 november 2013

Holofredag - Darling Diva Polish Slutty Pumpkin

Då var det dags för Skimmerskuggans holofredag igen och även en efterlängtat klippning står på schemat. Och Ladies Night. Låter väl som en rätt bra fredag va?

I mitt försök att använda lack som jag har haft stående länge har nu turen kommit Darling Diva Polish Slutty Pumpkin. Det här har stått länge i hyllan, men ändå inte ett av dom som stått där längst. Det här har mog "bara" stått sen i Januari i år eller så.

Jag tror, men är inte helt säker på att det kommit en ny version av det här lacket, men nu är det en äldre variant som jag tänker visa. Ett eldigt orange lack med svart glitter i. En färg som jag absolut älskar och först tyckte jag att dom svarta glittren var helt onödiga. Jag la på det här igår kväll och nu på morgonen har jag insett att jag faktiskt gillar dom där små svarta prickarna. För helt ärligt oranga holos har jag som är superfina och utan prickar. Med prickar så blir ju det här lite mer unikt.

För övrigt så är det här det andra lacket i denna veckan som jag visar som namnet syftar på händelser i en TV-serie. Den här gången How I Met Your Mother som jag tycker är en helt underbar serie.

Formulan är jättebra, smidigt att lacka med. Torktiden var också ok. Tre lager har jag på bilderna och ett lager Poshé också.


It's time for Skimmerskuggans holofredag ​​again and also a long-awaited hair cut is on the schedule . And a show called Ladies Night. Sounds like a pretty good Friday huh?

In my attempt to use polishes that I've bought a long time ago the turn has now come to  Darling Diva Polish Slutty Pumpkin. This has been standing a long time in my drawer, but still not one of those who had been there the longest. I only had this since January this year I think. 

I think, but am not entirely sure that there's a new version of this polish out, but the one I have is an older version. A fiery orange polish with black glitter in. A color that I absolutely love and at first I thought that the black glitters was completely unnecessary. I painted with this last night and this morning I realized that I actually like them where tiny black dots. In all honesty I have other orange holos that is amazing and without glitter. With the dots this becomes a bit more unique I think.

This is also the second polish this week that has connections with a TV-series. This time How I Met Your Mother that i totally love.

The formula is great, easy to paint with. The drying time was ok too. I have three layers of Slutty Pumpkin and one layer of Poshé over.

22 kommentarer :

 1. Väldigt läcker nyans, men jag tror jag hade tyckt om detta om det varit mera svart glitter i. Jag älskar också HIMYM! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är alldeles lagom med glitter :)

   Radera
 2. Helt underbart, en färg som går hem pga det svarta i:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ju längre jag hade det här på klorna desto bättre tyckte jag faktisk om glittret.

   Radera
 3. Åh, mitt har också stått otestat sen i december eller januari någon gång. Jag borde verkligen använda det för det ser ju så fint ut! :)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. It's an amazing color and so easy to work with.

   Radera
 5. Japp, det finns en ny version. Jag fick den av Carrie, precis som den äldre, men har inte hunnit testa än. Det är jäkligt roliga lack, perfekta till Halloween alla fall!

  SvaraRadera
 6. Jag tänkte först också att de här svarta glittret är lite överflödigt men som du säger så tillför de något unikt till lacket. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, längre man tittar desto mer tycker man om dom små svarta pluttarna!

   Radera
 7. Kul med det svarta i :) tjusigt värre!

  SvaraRadera
 8. Lacket ser kanske mer roligt än snyggt ut, men sånt gillar ju jag. Och namnet - älskar't!

  SvaraRadera
 9. Jag älskar namnet! Och lacket var fint, har blivit svag för orange lack den senaste tiden:)

  SvaraRadera
 10. Det här är verkligen ett höstholo, riktigt tjusigt!

  SvaraRadera
 11. Vilket underbart namn, älskar how i met your mother, mycket bra serie! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar den serien! En sån där som man kan se om avsnitten utan problem på.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!