fredag 29 november 2013

Holofredag - Darling Diva Polish Purple Rain

Äntligen fredag!!

Jo, jag vet att jag var ledig i början på veckan, men jag är så himla trött och längtar så mycket efter att få sätta upp mina adventsljusstakar i helgen. Tända ljus och ha lite mys.

En annan sak jag längtar väldigt mycket efter också är min Nikon D3100 som är på rengöring. Jag kan garantera er att min familj flydde igår när jag skulle fota det helt underbara lacket som jag har på naglarna just nu. Misstänker att något inte riktigt är som det ska med min gamla kamera för jag har fått redigera bilderna en del eftersom alla blev för ljusa hur jag än ställde in kameran. Inte var det lätt att få skarpa bilder.

Nåja, jag tror ni kommer se i alla fall vilket fantastiskt lack det här är. Mitt bidrag till veckans holofredag.

Ett härligt lila hololack, lite mer dämpad ton när det inte är direkt ljus på det, men fortfarande väldigt snyggt även i skugga. Det här är så mycket Helena det kan bli faktiskt. Jag tycker det är en alldeles lagom holoeffekt i det här. Inte så där superstark, men klar och tydlig i alla fall. Ett sånt lack som jag trivs i kanonbra och är mycket glad att ha i min samling även om jag inte lider så mycket av att vara ett Prince fans.

Formulan var som vanligt när det gäller Darling Diva lack bra. Jag har tre lager på och dom torkade lätt och snabbt. Ett lager Poshé över också.
Finally Friday !

Well, I know I was on a mini holiday in the beginning of the week, but I 'm so tired and I have cravings on making my home cozy for Advent this weekend. Lighting candles and just relax.

Another thing that I also crave very much is my Nikon D3100 which has been send away for cleaning. I can assure you that my family fled yesterday when I was shooting these pictures of this absolutely gorgeous polish that I have on my nails right now. Suspect that something is not quite as it should with my old camera , I 've got to do much more editing on  the images than usual because everyone was too bright no matter how I set up the camera. And to get sharp images was also tricky.

Well, I think you'll see all the same what a fantastic coat this is. And this is also my contribution to this weeks Holofriday.

A beautiful purple holo, a little more subdued tone when there is no direct light on it, but still very nicely even in the shade. This polish is so much Helena. I think it's a just perfect amount of holo into this. Not so super strong, but very visable all the same. This is a kind of polish that I love wearing. I feel comfortable with this on my nails. And I'm very  happy to have it in my collection although I do not suffer so much from being a Prince fan .

The formula was as usual when it comes to Darling Diva polish very good. I have three layers on and they dry easily and quickly. A layer of Poshe too.

24 kommentarer :

 1. It's beautiful! I'm so happy to have received this in the mail just the other day :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I understand that you are happy about that. This is so nice.

   Radera
 2. Det var himla snyggt! Och fin färg!

  SvaraRadera
 3. Så himla fint, älskar färgen!

  SvaraRadera
 4. Så vackert!!
  Hoppas du får din kamera snart så ni får familjefrid ;) galet irriterande när bilderna inte blir som man vill.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg att den är skickad tillbaka till mig nu! Lyckan är stor :)

   Radera
 5. Den är verkligen helläcker!

  SvaraRadera
 6. Ser verkligt fint ut, snyggt med den lite grövre holoeffekten.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!