söndag 29 mars 2020

Reader's Choice - Pahlish Caramel Apple Orchard

Jaha, då sitter man här igen på söndagskvällen och för tredje veckan i rad inser jag att jag inte kommer att få gå till min praktik imorgon heller. Hesheten sitter i och det är så segt. Nåja, jag ska inte klaga egentligen, men visst är det tråkigt att missa sista praktikdagarna på utbildningen. Normalt sett hade jag aldrig varit hemma för detta, men nu är inte läget normalt och jag vill inte vara den som inte håller mig till riktlinjerna som finns.

Man får hålla humöret uppe på så många sätt man kan och ett bra sätt är ju att måla naglarna. Denna veckan blev det Pahlish Caramel Apple Orchard som ni valde ut åt mig. Ett rosarött holo som jag misstänker kan ha varit lite rödare från början. Två lager räcker gott. Suveränt att jobba med.

Fantastiskt vackert är vad det här lacket är. Jag tycker faktiskt inte att det gör någonting alls om det här möjligen har tappat lite i nyansen.

Jag har ju försökt plocka lite lack i bokstavsordning från mina otestade och nu är vi framme vid slutet, får väl början om igen. Lite lack på T och Z är vad ni har att välja från.

Well, I sit here again on Sunday evening and for the third week in a row I realize that I will not be able to go to my internship tomorrow either. The hoarseness is still there and it's so hard to get rid of. Well, I'm not really going to complain, but it is sad to miss the last days of the internship. Normally, I had never been home for this, but the situation is not normal and I do not want to be the one who does not adhere to the guidelines that exist.

You have to keep your mood up in as many ways as you can and a good way is to paint your nails. This week it was Pahlish Caramel Apple Orchard that you chose for me. A pink-red holo that I suspect may have been a little redder from the start. Two layers are good enough. Great to work with.

Amazingly beautiful is what this polish is. In fact, I don't think it does anything at all if this may have lost a bit in the nuance.

I have tried to pick polish for this posts in the letter order from my untested and now we are at the end, I guess I could start all over again. Polishes on T and Z is what you have to choose from this time. 
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!