söndag 15 mars 2020

China Glaze - Trash Can-Do Attitude

Det blev inget läsarnas val den här veckan, inte för att jag inte hunnit, men jag har helt enkelt varit för slö. Inte blir det någon praktik imorgon heller, har lite ont i halsen och låter lite som en kråka. Vill absolut inte utsätta någon i riskgrupperna för någonting även om jag är tämligen säker på att det här är en helt vanligt hederlig förkylning. Det känns lite som ett spökland just nu och man får nästan lite dåligt samvete om man går utanför dörren och råkar hosta eller nysa. Missförstå mig rätt, det måste vara så här om vi på något sätt ska kunna hindra att alla blir sjuka på en gång. 

Jag målade faktiskt naglarna igår med China Glaze Trash Can-Do Attitude, men det är mycket skolarbete just nu och jag var helt enkelt trött på att sitta mer vid datorn, så jag bloggar idag istället. Det här lacket var mycket bättre att måla med än vad jag förväntade mig faktiskt. Såg lite tunt ut efter första lagret, men två lager räckte och det blir inte speciellt synliga bortsmärken heller. 

När jag lagt på första lagret var jag lite tveksam till den här färgen faktiskt, men efter andra så ändrade jag mig snabbt. Trash Can-Do har en vacker ljusgrön färg med ett superfint guldskimmer i. Jag gillar det här väldigt mycket och jag gillar det ännu bättre efter lite nail art som jag fixade som ni får se senare i veckan. 

It didn't become a reader's choice this week, not because I didn't have time, but I've simply been too lethargic. There will be no internship tomorrow either, have a little sore throat and sound a bit like a crow. Absolutely do not want to expose anyone in the risk groups to anything right now, although I am fairly certain that this is a perfectly common cold. It feels a bit like a ghost country right now and you get almost a little bad conscience if you walk outside the door and happen to cough or sneeze. Misunderstand me right, it must be this way if we are to somehow prevent everyone from getting sick at once.

I actually painted the nails yesterday with China Glaze Trash Can-Do Attitude, but it's a lot of school work right now and I was just tired of sitting at the computer, so I'm blogging today instead. This polish was much better to paint with than I actually expected. Looked a bit sheer after the first layer, but two layers were enough and there is no visible brush strokes either.

When I had put on the first layer I was a little hesitant about this color actually, but after the second I changed quickly. Trash Can-Do has a beautiful light green color with a super nice gold shimmer in it. I like this very much and I like it even better after some nail art that I did on top that you will see later this week.


2 kommentarer :

 1. This is alright :-)

  Things aren't too bad in Scotland the only thing is people panic buying products so food shops have empty shelves! And petrol is a lot cheaper at the minute too!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hope you still are ok, I live in a part of Sweden that still is pretty uneffected. But it sure is getting closer.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!