söndag 14 juli 2019

Reader's Choice - Turtle Tootsie Polishes Joy To The World

Jag har haft en jättebra vecka. I torsdags fyllde jag år och min plan var att åka hem, äta lite byta lack och prata lite med barnen på telefon, men min man som sällan hittar på några överraskningar hade minsann sett till att bjuda hit våra vänner och bjuda på födelsedagsmiddag. Så himla roligt! I fredags slutade jag tidigt och då blev det lunch med tårta hos mamma. Lördagen hade jag tänkt skulle bli lugn med lackbyte, men nej det blev en vända till stan för att fixa nya glasögon till maken och besök hos kompis. Idag har jag fotat en del och spelat golf på PS3 också.

Det var verkligen dags att plocka bort det något chippade slitna Neon Motion och istället måla med veckans läsarnas val. Ni valde Turtle Tootsie Polishes Joy To The World åt mig. Ett mörklila holo med lite röda undertoner. Mycket smidigt att jobba med så två lager och topplack är vad jag har på bilderna.

Ni har verkligen valt ut ett lack som passar mig perfekt. Älskar den här typen av färg, den påminner mig varenda gång om varför jag började älska att bära lack och varför jag började blogga. Så himla fint.

Vi kör på lack med Queen-tema till nästa vecka.

I've had a great week. Thursday was my birthday and my plan was to go home, eat some food change polish, talk a little with the kids on the phone and just chill, but my husband who rarely plans any surprises had invited our friends here for a birthday dinner. So much fun! Last Friday I ended early at work and then there was lunch at my mother's with some birthday cake. Saturday was supposed to be a calm day with some nail care, but no it turned into a visit to the city to fix new glasses for my husband and a visit to my friend. Today I have photographed some and played golf on PS3 as well.

It was really time to remove the slightly chipped worn-out Neon Motion and instead paint with the week's readers' choice. You chose Turtle Tootsie Polishes Joy To The World for me. A dark purple holo with some red undertones. Very easy to work with so two layers and topcoat is what I have in the pictures.

You have really selected a polish that suits me perfectly. Love this kind of color, it reminds me every single time why I started to love to wear polish and why I started blogging. So very nice.

Let's have some Queen theme polishes until next week.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!