onsdag 31 juli 2019

OPI - Dance Party 'Teal Dawn

Pressutskick

Idag tog jag tag i mitt liv, gick lite tidigare från jobbet och fick äntligen håret klippt. Det såg faktiskt förskräckligt ut innan. Dessutom fick jag besked att jag får semester de två sista dagarna nästa vecka, så skönt.

Det var dags att plocka bort You're a Mean One och jag är sugen på färg just nu så det fick bli ett lack från OPIs neonkollektion. Dance Party 'Teal Dawn är som ni förstår ett tealfärgat krämlack. Det här var absolut bättre formula på än det första jag provade ur kollektionen. Jag har tre lager, men om jag varit mer noggrann från början kanske det hade räckt med två. I vilket fall som helst så var inte det här ett svårbearbetat lack. Det här torkar lite halvmatt så jag blev sugen på att bära det matt och la på Depends matta topplack över.

För det första är färgen helt fantastisk på lacket och för det andra är jag glad att jag la på matt topplack, tycker det blev en bra effekt med den här färgen. AW imorgon och vem har snyggast naglar? Jo, jag så klart!

Press Sample

Today I finally got some energy and time to go and get my hair cut. It actually looked awful before. I also got the good news that I will be able to go on vacationing the last two days next week, so nice.

It was time to remove You're a Mean One and I'm craving color right now so I took a polish from OPI's neon collection. Dance Party 'Teal Dawn is, as you understand, a teal colored polish. This was definitely a better formula than the first one I tried out of the collection. I have three layers, but if I had been more careful from the beginning maybe two would have been enough. In any case, this was not a polish that was hard to work with. This is drying a little half matte so I got the urge to wear it matte and put on Depend's matte top coat over.

Firstly, the color is absolutely fantastic on this polish and secondly I am happy that I put on matte topcoat, think it was a good effect with this color. AW tomorrow and who has the nicest nails? Yes, I do!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!