fredag 4 januari 2019

Top Nail Art 2018

Då var det dags för sista topplistan för den här gången. Kanske min favorit lista, den med nail art. Förra året skrev jag att jag skulle försöka göra mer frihands grejer, det kanske inte riktigt blivit så, faktum är att jag inte alls hunnit med så mycket nail art under hösten som jag kanske velat, men jag hittade i alla fall en hel del fina manikyrer. 

Kommentera gärna om ni ser någon favorit. Zebra


Forrest


PineBlack & Red Gradient


Hearts


Metallic Skulls


Squares


Geometric


Playful Hearts


Holo Flowers


Blue Freehanded


Black & Copper


Roses


Monstrera Gradient


Valentines Hearts

1 kommentar :

  1. Älskar såna här listor, tror att Black & Cooper är min absoluta favorit, så snygg manikyr! Men du har gjort massa fint under 2018!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!