torsdag 17 januari 2019

Depend O2 - 568

Dagarna tickar på fort som tusan nu, igår och idag hade vi lite läkemedelskunskap vilket var riktigt kul, vi har också fått börja fundera på var vi vill vara och praktisera nästa termin. Jag är sugen på att testa på att vara på barn- och ungdomsmottagningen, känns som ett spännande ställe där man kan stöta på både det ena och det andra. Ser fram emot helgen när vi dels ska gå på revy med våra grannar och så kommer Viktor hem på en snabbvisit också. Men, först ska jag klara av sista dagen i skolan för veckan.

Jag var tvungen att kapa ner naglarna en bit, de är i riktigt dåligt skick just nu. Troligen får jag kapa ännu mer snart då jag har en skada på en av dem. I alla fall så är det så att när jag just klippt ner dem ordentligt så blir jag sugen på mörka lack. Jag rotade runt lite i alla mina lådor, har ju fått massor av fina vårlack, men där är det mest pasteller, och hittade ett perfekt lack i Depend O2:s höstkollektion Like an Artist. Det här lacket har nummer 568 och grått krämlack. Underbart att jobba med. Två lager och topplack är vad jag har på bilderna. Just nu använder jag mig av Essies Good to Go topplack jag är inte helt imponerad. Manikyrerna håller i och för sig bra, men jag tycker inte det har en så jättebra glans och det tjocknar väldigt fort i flaskan.

Även om jag inte är supernöjd med topplacket, så är jag riktigt nöjd med färgen. Precis vad jag letade efter och var sugen på. Mörka lack är så snyggt på kortare naglar tycker jag.

Time flies, yesterday and today we had lessons about different medications and how they work, really interesting I think. We have also started to think about where we want to be and do our internship the next semester. I feal that the children's and youth clinic would be a very interesting place to be. Looking forward to the weekend when we are going to a show with our neighbors and then Viktor comes home on a quick visit too. But, first I have to finish the last day of school for the week.

I had to cut down the nails a bit, they are in really bad condition right now. And I will probably have to cut them even shorter soon as I have an injury to one of them. In any case everytime I cut them down I feel like wearing dark colors. I digged around a bit in all my boxes, have got lots of nice spring polishes, but those are most pastels, and found a perfect polish in Depend O2's autumn collection Like an Artist. This polish has number 568 and is a gray cream. Wonderful to work with. Two layers and topcoat are what I have in the pictures. Right now I'm using Essie's Good to Go topcoat I'm not completely impressed with it to be honest. The manicures in themselves works good and last pretty long, but I don't think it has such a great shine and it thickens very quickly in the bottle.

Although I am not very happy with the top coat, I am really happy with the color. Just what I was looking for and was keen on. Dark polishes are so neat on shorter nails I think.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!