tisdag 21 februari 2017

Zoya - Dream

Det här lacket som jag visar idag har blivit en klassiker bland blåa lack. Dock vill jag fortfarande påstå att L.A Girl 3D Brilliant Blue kom före det här och alltså är det Zoya som gjort en dupe på Brilliant Blue och inte tvärtom. Men L.A Girl går inte att få tag på längre, men det gör Zoya lacket.

Jag har Brilliant Blue också, men kunde ändå inte låta bli att köpa det här för det är ju så otroligt vackert och tänk om min fina flaska med lack skulle ta slut och jag inte fick tag på ett liknande, nä sånt får ju inte hända.

Min kärlek till Zoya består och det här täcker på två lager som torkar fort. På bilderna har jag topplack på och det rekommenderar jag att man har för även om det är fint utan så framhäver topplacken glittret i det här lacket väldigt bra.

Kan man låta bli att älska det här? Inte jag i alla fall. Det är sjukt snyggt och jag hoppas att det gav mig lite tur för jag bar nämligen det här på en jobbintervju.

This polish that I show you today has become a classic among blue polishes. However, I would still say that L.A. Girl 3D Brilliant Blue came before this and therefore it's Zoya that is a dupe of Brilliant Blue, and not vice versa. But the L.A Girl polish is really hard to find, but Dream isn't.

I have Brilliant Blue as well, but still could not help myself and had to have Zoya Dream as well. Both these are so incredibly beautiful and what if my nice bottle of polish would end and I couldn't get a similar. That would be almost a disaster but now I don't have to worry about that. 

My love for Zoya is standing strong and this covers in two layers that dries quickly. In the pictures I have topcoat over and I recommend that you have that even if it is nice without, but the topcoat enhances the glitter in this polish very much.

I don't think you can resist loving this polish. At least not me anyway. It's so so beautiful and I hope it gave me some luck because I wore it on a job interview.
 

4 kommentarer :

 1. It's beautiful! I hope it brings you luck! ♥

  SvaraRadera
 2. Riktigt läckert! Håller tummarna för turfaktorn!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkade så att jag kom till nästa steg i alla fall!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!