måndag 13 februari 2017

Depend - 495

Pressutskick

Som ni förmodligen vet är det Alla Hjärtans Dag imorgon och jag tänkte göra en liten nail art till det, därför letade jag efter en lämplig basfärg och hittade bland mina lack Depend 495 från höstkollektionen Glam Rock.

495 är ett hallonrött lack med ett ganska diskret skimmer. I min flaska har lacket en ganska tjock formula som nästan täckte på ett lager, men jag la på två för säkerhetsskull. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack på.

Jag hade nog förväntat mig något mer synlig skimmer. På bilderna syns den rätt ok, men jag upplever inte riktigt det i verkligheten. Helt ok färg, men inte en favorit. Dock en bra basfärg till morgondagen.

Press Sample

As you probably know tomorrows Valentine's Day and I thought that I would make a small nail art for that. So I started looking among my unused polishes for a suitable base color and found Depend 495 from the autumn collection Glam Rock.

495 is a raspberry red polish with a rather discreet shimmer. In my bottle the polish was quite thick so it nearly was enough with one layer, but I have two for safety's sake. The drying time was good and on the pictures I have topcoat on.

I had probably expected a little more visible shimmer. In the pictures it looks pretty ok, but it doesn't show that well in reality. I think this is an ok color, but not a favorite. However, a good base color for tomorrow.
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!