söndag 5 februari 2017

Nail Art Sunday - Ombre Nails

Årets första Nail Art Sunday och jag kör enligt tradition en kombo med Nail Challenge Collaborative. I NAS har vi inget tema denna veckan, men i NCC kör vi temat nystart denna månaden.

För mig har det varit några år där saker och ting varit rätt kämpiga och jag har bestämt mig för att 2017 ska bli året då allting vänder och än så länge har det gått bra. Med tanke på detta fick jag för mig att göra en ombre i gråskala. Jag började med svarta Ellagee My Sweet Romantic Teenage Nights på tummen och sedan A-England Fated Prince, Turtle Tootsie Polishes Alex P. Keaton, Purrfect Pawlish Mountain of Madness och avslutar på lillfingernageln med Purrfect Pawlish Soft and Fluffy.

För mig symboliserar det här att man går från väldigt svarta känslor och upplevelser till ljusare känslor och dagar.

The first Nail Art Sunday of this year and I will as usually do a combo with Nail Challenge Collaborative. In NAS, we have no theme this week, but in NCC this months theme is A new beginning.

For me it has been a few years where things have been pretty though and I have decided that 2017 will be the year when everything turns around and so far it has gone well. With this in mind, I decided to do an ombre in Grayscale. I started with the black Ellagee My Sweet Romantic Teenage Nights on the thumb and then A-England Fated Prince, Turtle Tootsie Polishes Alex P. Keaton, Purrfect Pawlish Mountain of Madness and to finish it of on the little finger nail Purrfect Pawlish Soft and Fluffy.

For me, this symbolizes that you go from very black feelings and experiences to much lighter emotions and days.6 kommentarer :

 1. Enkelt och snyggt och fint med symboliken!

  SvaraRadera
 2. Fin manikyr med en bra symbolik! Jag håller tummarna för att ditt år fortsätter att utvecklas till det bättre!

  SvaraRadera
 3. Fin symbolik, jag hoppas att 2017 ger bra utdelning av de gladare och roligare känslorna och upplevelserna. Även för egen del hoppas jag att det är i år det händer!
  Väldigt fina färger i din skittle också, välkomponerad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då håller jag tummarna för att du får ett riktigt bra år!

   Radera
 4. I love the meaning behind this mani <3. The ombre is so pretty!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!