torsdag 28 april 2016

Depend 7 Days BFFs Forever gradient

Pressutskick

Jag visade ju flaskbilder på Depend 7 Days sommarkollektion BFFs Forever kollektion för ett tag sedsan och jag har funderat lite på vad jag skulle hitta på med lacken. Ett av dom som heter XOXO- Hugs & Kisses kan jag tyvärr inte använda då mina naglar är så missfärgade för tillfället att ett skirt lack som det ser helt galet ut, men det finns fyra andra färger som jag bestämde mig för att göra en gradient av.

Jag är inte världsbäst på det här, men är ändå rätt nöjd med hur det blev. Jag la FTW - For The World ett ljust rosa lack som bas och gradienten gjorde jag med hjälp av  YOLO You Only Live Once, WYWH Whish You Were Here och NOTD Nails Of The Day. Jag målade dom på en svamp som jag fått utskickad från Purrfect Pawlish för att testa. Den är väldigt lik en make-up svamp och funkade riktigt bra till att göra gradienten med. Över det hela la jag topplack.

FTW, NOTD, WYWH & YOLO

Press Samples

I showed you bottle images of Depend 7 Days Summer Collection BFFs Forever a while ago and I've been thinking about what I would do with the polishes. One of them called XOXO- Hugs & Kisses is one I unfortunately wont be able to use right now since it is a very sheer an delicate polish that look crazy on my currently very discolored nails, but there are four other colors that I decided to make a gradient of .

I'm not the world's best at this, but I'm still pretty happy with how it turned out. I added FTW - For The World a light pink polish as a base and the gradient is made using YOLO You Only Live Once, WYWH Whish You Were Here and NOTD Nails Of The Day. I painted them on a sponge that I got sent out from Purrfect Pawlish to test. It is very similar to a make-up sponge and worked really well to make the gradient. Over it all I laid a layer of topcoat.

10 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!