tisdag 5 april 2016

Depend - 4087 Frozen Sorbert

English text under the pictures.

Pressutskick.

Det var ju inte riktigt meningen att det skulle dröja med resten av lacken från Depends Five Shades Of Sorbet kollektion, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Idag blir det i alla fall 4087 Frozen Sorbet. Är inte all sorbet frusen? Inte vet jag, men det jag vet är att det här lacket är ett lack med färgen blå som en sån där helt molnfri sommardag. Precis som med de andra lacken från kollektionen så torkar det här lite halvmatt och jag har valt att visa er det i tre olika versioner. Som det är utan topplack, med vanligt topplack och med matt topplack.

Det var smidigt att jobba med och täcker på två lager.

Jag trodde inte att jag skulle vara så förtjust i den här färgen, men jag gillar den faktiskt överraskande mycket. Jag tycker nog att den är lite skarpare i tonen i verkligheten än vad jag fått fram på bilderna. Riktigt fin måste jag säga.


Without topcoat

Shiny topcoat

Matte Topcoat

Press Sample

It was not really my intention to wait this long to show another polish from Depends Five Shades Of Sorbet collection, but things doesn't always go as planned. 

Today it's 4087 Frozen Sorbet that I give you. Is not all sorbet frozen? I don't know, but what I do know is that this polish is a polish with the color blue as one of those completely cloudless summer days. As with the other polishes from the collection it does dry semi-matt and I have chosen to show you it in three different versions. As it is, without topcoat, with regular top coat and matte topcoat.

It was easy to work with and covers in two layers.

I did not think I would be so fond of this color, but I like it surprisingly much. I think that it's a bit sharper in tone in real life than what I managed to show on the images. Really nice I must say.

17 kommentarer :

 1. Det är ett fint lack men jag håller med om att namnet är lite skumt:)

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint! Gillar ljusblått för det mesta, de blir så krispiga på naglarna. :-)

  SvaraRadera
 3. Jo, all sorbet är frusen. Min hemkokta teori bakom namnet är dels att det finns väldigt få ljusblå/turkosa frukter, och så lekte de nog lite med originaltiteln på "Frost" (Disneyfilmen ni vet)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt läckert är det iallafall.

   Radera
  2. Men åååh! Självklart är det ju så. Det är ju den perfekta Elsa färgen så klart :)

   Radera
 4. It is a really sweet and bright color - makes me smile!

  SvaraRadera
 5. What a pretty color! I like the demi-matte finish a lot! Very pretty!

  SvaraRadera
 6. Oooh, I think this color is so pretty! :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!