torsdag 25 februari 2016

ABC Challenge - H = HM Papaya DreamEnglish version under the pictures. 

Jag är inget större fan av korallfärgade lack, men kanske jag skulle kunna vänja mig precis som jag faktiskt gjort med rosa. För mitt lack till bokstaven H är HM Papaya Dream ett koralligt krämlack.

Det här var dock lite knepigt att måla med och det blev lite strimmigt. Nu när jag tittar på bilderna inser jag att tre lager förmodligen varit bra. Jag har två och topplack. Topplacket var nödvändigt för att släta ut det tycker jag.

Som sagt jag tycker färgen är riktigt fin, kanske till och med kan erkänna att jag faktiskt tycker om den. Dock tror jag inte den finns att köpa längre, för det här verkar vara en av alla dessa miniflaskor som HM kommer ut med hela tiden. Och jag kunde inte hitta det på deras hemsida. Själv har jag fått det i present av en av mina vänner i lackgruppen.


I'm not a big fan of coral colored polishes, but maybe I could get used to it just like I actually did with pink. Because my polish for the letter H is  HM Papaya Dream a coral creme polish. 

This was a bit tricky to paint with and it did turn out a little streaky. When I look at the pictures now I realize that three layers probably would have been a good idea. I have two and topcoat in the pictures. The topcoat  was necessary to eve it out, I think.

That said, I think the color is really nice, maybe I could even admit that I actually enjoy it. However, I don't think it's available anymore, for this seems to be one of those mini bottles HM comes out with all the time. And I could not find it on their website. I received it as a present from one of my friends in the birthdaygroup.

14 kommentarer :

 1. That's an interesting colour, I think I could get to like it too :)

  SvaraRadera
 2. jag är inget fan av korall heller , men man kanske vänjer sig en dag!

  SvaraRadera
 3. Sometimes it is nice to go outside the comfort zone - especially when you are pleasantly surprised :D

  SvaraRadera
 4. Ooooh, härlig färg, tycker jag. :)

  SvaraRadera
 5. I love this nail polish coral color. It is very well :)

  SvaraRadera
 6. I think it looks quite good on you! I just can't wear these colours, they clash my skintone badly.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!