måndag 8 februari 2016

ABC Challenge - C = Chanel 337 Noir CeramicIdag är vi på bokstaven C och jag tänker visa er ett lack som jag inte för mitt liv kan komma ihåg när det kom med i min samling, men jag tror att jag fick det här ihop med några andra lack som jag köpte på Tradera. Och det är i alla fall några år sedan det kom hem till mig.

Lacket är Chanel 337 Noir Ceramic och det får mig att tänka på fina Maria på Marias Nail Art And Polish Blog som är en stor samlare av Chanel lack. Jag har två det här och Taboo.

Noir Ceramic fick jag hälla lite thinner i för det hade tjocknat till sig en del, men efter det så var det hur smidigt som helst att lacka med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på också.

Färgen är svart med mycket silverskimmer i det ser nästan lite grått ut, men så där mörkt så man nästan inte vet om det är svart eller grått. Riktigt tjusigt må jag säga. Och ja, det här har jag haft stående så länge. Skäms på mig!
Today we have come to the letter C and I want to show you a polish which I can't remember, no matter how hard I try, when it came into my collection. But I think I got this together with some other polishes I bought on Tradera (eBay). And it's in any case a few years ago now.

The polish is Chanel 337 Noir Ceramic and it makes me think of the sweet Maria at Marias Nail Art And Polish Blog which is a big collector of Chanel polishes. I have two this and Taboo.

Before I used Noir Ceramic I had to pour a little thinner in it because it has thickende up a great deal standing in my drawer. But after that it was very smooth to paint with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on too.

The color is black with much silver shimmer in. It almost looks a little gray, but you know so dark that you almost can't tell if it's black or gray. Really fancy I must say. And yes, I know I have had this in my untested drawer for years. Shame on me!18 kommentarer :

 1. Det ser fint ut. Jag har bara ett Chanellack, Peridot. Känns helt okej, de är ju läbbigt dyra. Men Peridot är fin och jag har använt den ett antal gånger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är ju väldigt dyra, men det här tror jag inte jag betalde många kronor för.

   Radera
 2. You have two beautiful Chanel polishes, Taboo is a favorite of mine, one of the few polishes worn more than twice LOL
  Yes, I'm closing in on 400 Chanel polishes, but they recently changed their formula and the bottle design, so I'm seriously considering to stop collecting. The new design looks like a fake Chanel and the formula has gotten awfully bad reviews on several blogs that tried them...

  SvaraRadera
  Svar
  1. That is really sad, because the old ones are very nice formula on and if you are going to pay so much for a polish you really want it to be good.

   Radera
 3. Det ser ju riktigt trevligt ut. Väldigt fint skimmer. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt mycket finare än jag förväntat mig.

   Radera
 4. Shimmery blacks are not so easy to find as we might think! I love this one!

  SvaraRadera
 5. Det här var riktigt vackert! Jag har haft ett Chanel, men det testade jag aldrig ens utan det såldes på min bloppis. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju som sagt två och det kanske kan bli något mer om jag fyndar på någon auktion eller på någon flygplats igen.

   Radera
 6. I own three Chanel polishes but I used all of them!

  SvaraRadera
 7. I love chanel, especially nail polish. This nail polish is really very nice *_*

  SvaraRadera
 8. I usually don't like Chanels, but this one has a lovely shimmer!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!