tisdag 15 september 2015

Isadora - Persian Princess

Undrar när jag visade ett lack från Isadora senast? Måste varit ett bra tag sedan, men idag har jag plockat fram ett lack från 2012 års Jewels Of The Orient kollektion som var en riktigt bra kollektion.

Persian Princess finns inte med i Isadoras bas utbud, men jag ser fortfarande det i rea korgar lite här och där så det går att få tag på. Det är faktiskt inte så länge sedan jag köpte mitt.

Färgen är en underbart rödtonad lila med ett riktigt fint djup och skimmer i sig. Det blir nästan lite glödande på naglarna faktiskt. Formulan är bra. På bilderna har jag tre lager och topplack, men jag tror det kan räcka med två lager egentligen.

Det här är återigen ett sånt där lack som får mig att komma ihåg hur jag kände den där gången jag varit på nagelsalong och fått mina naglar målade för första gången i en lila ganska snarlik den här. Jag tycker det är väldigt vackert och om ni hittar det i en liten reakorg någonstans. Köp det!
I wonder when I showed a polish from Isadora last time? Must have been quite a while ago, but today I picked up a polish from the 2012 Jewels of the Orient collection that was a really good collection.

Persian Princess is not in Isadora normal range, but I still see it in sales baskets here and there so it is possible to get. It's actually not that long ago since I bought mine.

The color is a wonderful reddish purple with a really nice depth and shimmer in it. It becomes almost glowing on the nails. The formula is good. In the pictures I have three coats and top coat, but I think it may be enough with two layers. 

This is again one of those polishes that makes me remember how I felt that time I had been to the nail salon and have my nails painted for the first time in a purple that was pretty similar to this. I think it is very beautiful and if you find it in a sales basket somewhere: Buy it!

14 kommentarer :

 1. It's gorgeous and has that velvet look to it - like a velvet robe of a Persian princess many :)

  SvaraRadera
 2. Ja det var en trevlig lila! Jewels of the Orient var en jättefin kollektion överlag tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktigt bra kollektion. Ser gärna mer sånt från Isadora.

   Radera
 3. I love me some purples! This one looks great!

  SvaraRadera
 4. I wished it was easier to find IsaDora over here. Unfortunately it's hard to find and very expensive :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's not hard to find here but a bit expensive in my taste actually.

   Radera
 5. Åh detta har jag och det är verkligen helt magiskt, älskar det

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!